APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Nederland wettelijk verplicht voor alle voertuigen die op de openbare weg rijden. Dit voor de veiligheid van uzelf én andere verkeersdeelnemers. Daarom wordt bij de APK uw auto gekeurd op alle aspecten die van invloed zijn op de verkeersveiligheid. Er wordt tevens gekeken of de auto het milieu niet onnodig belast.

Door de APK bij Herwers uit te laten voeren bent u ervan verzekert dat uw auto wordt gekeurd door ons hoog gekwalificeerde personeel. Dit biedt zekerheid voor uw veiligheid.

Bij Herwers bieden wij u de APK aan voor de vaste lage prijs van €29,-.
Wanneer u in het bezit bent van de Herwers Privilege pas of de My Renault pas voor Renault rijders, hoeft u voor de keuring niets te betalen!

Indien uw auto, om welke reden ook, niet door de keuring komt, nemen wij contact met u op. Onze service adviseurs bespreken dan de mogelijkheden tot reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

APK is geen onderhoud!

Er wordt nog wel eens verondersteld dat wanneer een auto door de APK is gekomen onderhoud niet nodig is. Dit is echter een misverstand. Tijdens de APK wordt gekeken of de auto op dat moment voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Voor het behoud van de auto op lange termijn is onderhoud echter onontbeerlijk!

Wanneer u de APK en onderhoud bij Herwers combineert, is de APK bovendien geheel kosteloos!

U kunt bij Herwers wachten tot uw auto weer veilig de weg op mag. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van ons openbare Wifi-netwerk en indien gewenst kunt u zelfs de beschikking krijgen over een rustige werkplek!