Autoschade Roelofs

Herwers is schadespecialist. Wij vinden het belangrijk dat de schade aan uw auto spoedig en correct wordt hersteld. Wij verzorgen de schade van uw auto van A tot Z vanuit ons eigen ASN autoschadeherstelbedrijf: Autoschade Roelofs. Vanuit uw eigen Herwers-vestiging zorgen wij ervoor dat uw auto bij Autoschade Roelofs vakkundig wordt hersteld. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen. Zelf naar onze schadespecialist? Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom aan de balie.

Schade
Bij Herwers bent u aan het juiste adres als u schade heeft aan uw auto. De gehele autoschade kunnen wij bij ASN Autoschade Roelofs Zelhem voor u regelen. Van het herstellen, het beschikbaar stellen van vervangend vervoer tot de afhandeling met uw verzekeraar.

Zorgeloos herstel
In ons professionele schadeherstelbedrijf in Zelhem maken wij uw voertuig weer als nieuw. Of het nu gaat om grote schades, kleine beschadigingen (spotrepair), uitdeuken zonder spuiten of kunststof reparatie.

Autoschade Roelofs is gevestigd in Zelhem, aan de Stikkenweg 66. U kunt uw auto naar de Herwers-vestiging in uw eigen omgeving brengen, dan verzorgen wij de rest. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij Autoschade Roelofs zelf. Onze medewerkers helpen u graag!

ASN Groep
Wij zijn lid van de ASN Groep, een keten van meer dan 80 autoschadeherstelbedrijven. Een ASN autoschadeherstelbedrijf onderscheidt zich door alternatieve schadeherstel methode, kostenbesparende oplossing en een vakkundig herstel.

Schadeformulier
Download hier het Europeesche Schadeformulier.

Formulier Aansprakelijkheidsstelling
Download hier het formulier voor het aansprakelijk stellen van een verzekerde die schade aan uw auto heeft toegebracht. Download formulier

Schadegarant
Wij zijn lid van Schadegarant, bij ons is uw auto bij het herstellen gegarandeerd van hoge kwaliteit. Meer informatie

Bovag
Wij zijn een Bovag totaal hersteller, reparaties vinden daarom plaats onder deze voorwaarden. Dit houdt o.a. 4 jaar garantie in en gebruik van originele onderdelen en fabrieksspecificaties.

Aanrijding en de dader onbekend?
Heeft u schade of een aanrijding en is de dader onbekend kijk dan op de website van het Waarborgfonds. Meer informatie

ISO 9001
Wij zijn ISO gecertificeerd met een kwaliteitszorgsysteem dat centraal wordt getoetst door de Tüv; uniek in de schadeherstelbranche.

Heeft u vragen? Neem gerust even contact op.
Klik hier voor de officiële website van ASN Autoschade Roelofs.