Voorbewerker/Eerste Autospuiter

Herwers vacature

Voorbewerker/Eerste Autospuiter

Strak in de lak is jouw motto. Jij bent samen met je collega autospuiter bij ons verantwoordelijk voor het spuiten van auto's en onderdelen en verzorgt daarbij het voorwerk.

Jij wordt gelukkig van een keurig afgespoten auto die de spuitcabine uitrolt. Jij tevreden, klant tevreden. Je vindt het leuk, je staat er nooit alleen voor en je werkt met de allernieuwste apparatuur.

Locatie
Zelhem
Graduation
Mbo
Klok
Fulltime

Dit krijg je

 • Een salaris passend bij je kennis en ervaring
 • De allernieuwste apparatuur om mee te werken
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Uitzicht op een vast contract
 • Professionele collega’s en een prettige werksfeer
 • 25 verlofdagen, als je belooft dat je weer terugkomt
 • Leuke extra’s: personeelskorting, fiets- computer- en fitnessregeling

Dit heb je 

 • Ervaring in de autospuiterij
 • Een goede dosis motivatie om bij ons aan de slag te gaan
 • Een redelijk groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een diploma MBO niveau 2 of 3 (Eerste) Autospuiter
 • Dartskills, om je collega's in de kantine te verslaan 

Zo kan je dag eruitzien

Je begint de dag met je collega autospuiter en de chef werkplaats. Jullie bekijken de planning zodat je precies weet wat je te wachten staat vandaag. Alles gaat in goed gezamenlijk overleg, want de werkwijze die jij het prettigst vindt, vinden wij het belangrijkst. 

Jullie zijn dus met zijn tweeën. Dat is fantastisch, want je hebt altijd back-up. Je staat er nooit alleen voor. Een keer een dag vrij? Dan ligt het werk nooit helemaal stil. Dat is een fijne gedachte. We maken je het werk zo afwisselend mogelijk. Schuren, plamuren en afplakken is voor jou bekend terrein. De ene week spuit je de auto's & onderdelen, de andere week ondersteun je je collega autospuiter, zo leg je de spullen klaar, plak je af en ben je regelmatig te vinden in het menghok waar je met de 'Moonwalk' de exacte kleuren tevoorschijn tovert die jij invoert. 

De spuitcabines waarin je werkt zijn niet alleen heel ruim, maar ook zeer modern. Zo beschik je bijvoorbeeld over een brug in de cabines, waarmee je de te spuiten auto's en onderdelen op gewenste hoogte kan brengen. Je gaat vanzelfsprekend voor het beste kwalitatieve eindresultaat en een tevreden klant.  Samen met je collega's zorg je ervoor dat de auto's weer als nieuw de deur uit gaan. 

Autoschade Roelofs Zelhem

Wie wij zijn

ASN Autoschade Roelofs Zelhem, onderdeel van de Herwers Groep, is al meer dan 25 jaar een erkend autoschadeherstelbedrijf in Zelhem en omgeving. ASN Autoschade Roelofs Zelhem staat voor kwaliteit en service. Om deze diensten met een team van ongeveer ±20 collega’s optimaal te kunnen verlenen is het bedrijfspand voorzien van alle moderne technieken voor autoschadeherstel. 

De elf vestigingen van de Herwers Groep vormen samen de grootste ‘klant’ voor Autoschade Roelofs. Dagelijks rijden de vaste chauffeurs langs de vestigingen om schade-auto’s op te halen en gerepareerde auto’s af te leveren. 

Vragen? Neem contact op!

Vera Fritz - Herwers

Vera Fritz

Medewerker HR & Recruitment
"Heb je vragen? Stuur me een appje, mailtje of bel me!"
Rudi van Aken - Herwers

Rudi van Aken

Manager Aftersales
"Bij mij kun je terecht voor functie inhoudelijke vragen. Een appje sturen mag ook!"
Herwers Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Voorbewerker/Eerste Autospuiter
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.