Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe Dokker

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe Dokkers

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte Dokker in goede staat?

Bekijk occasions

Dacia Dokker

De Dokker is de eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Een handige, bijzonder multifunctionele auto die zich aan al uw behoeften aanpast. Of het nu gaat om plaats te bieden aan uw passagiers of om ruimte voor spullen: u beschikt altijd over het beste comfort. De Dokker is leverbaar met één en met twee zijschuifdeuren. De opening is de grootste in zijn klasse en biedt heel gemakkelijk toegang tot de achterbank.

Bekijk actie

Onderhoud

Meer dan 20 % van de toegepaste onderdelen in de Dokker is afkomstig van de Logan-familie. De betrouwbaarheid van deze onderdelen heeft zich in de praktijk bewezen. Hetzelfde geldt voor de motoren van de Dokker. Deze motoren, zoals het 1.5 DCI-dieselblok, zijn eveneens leverbaar in de Renault-serie en hebben zich al ruimschoots bewezen. Benieuwd of alles nog even goed werkt als toen u de Dokker aanschafte? Kom langs voor een beurt!

Werkplaatsafspraak

Ruim, comfortabel en robuust

Nu voor €20.030,-

Onze voorraad Dacia Dokker

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Dokker staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

646 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Dacia DOKKER