Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe Sandero

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe Sandero's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte Sandero in goede staat?

Bekijk occasions

Dacia SANDERO

Het opvallende front van de Dacia Sandero toont het Dacia-logo dat fraai op de grille is geplaatst. Het ontwerp van de brede koplampen en de grille zorgt voor meer expressiviteit. Het opvallende en robuuste karakter van de Dacia Sandero is duidelijk zichtbaar aan de zijkant door de scherpe contourlijnen en prominente wielkasten die in het gehele Dacia modellen gamma terugkomen.

Bekijk actie

Onderhoud

De Nieuwe Dacia Sandero is leverbaar met de nieuwe TCe 90 benzinemotor. De TCe 90, is het het nieuwe symbool van de technische perfectie van de Renault-groep, levert maar liefst 90 pk, terwijl het verbruik laag is.
Dankzij het koppel van 135 Nm dat beschikbaar is vanaf de laagste toerentallen, is deze motor dynamisch en soepel. Deze motor accelereert fel en biedt de beste verhouding rijcomfort/efficiency op de markt. Laat de motor goed onderhouden, om eventuele ongemakken te voorkomen.

Werkplaatsafspraak

Ruim, comfortabel en robuust

Nu voor €13.830,-

Onze voorraad Dacia Sandero

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Sandero staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
8.8
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

646 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Dacia Sandero