Dacia Jogger: rijden met de nieuwe zevenzits gezinsauto

Dacia geeft zijn ambities in het C-segment vorm met een nieuwe, 7-persoons gezinsauto met 1.819 liter bagageruimte en meer dan 60 mogelijke tussenvarianten die betaalbaar is voor iedereen.

De Dacia Jogger is een veelzijdige gezinsauto die het beste van de diverse modelvarianten verenigt: de lengte van een stationwagen, de ruimte van een MPV en de stoere looks van een SUV. Het nieuwste Dacia-model vormt een segment op zichzelf met de beste prijs-ruimteverhouding en de veelzijdigheid van een alleskunner voor een onovertroffen prijsstelling.

 

Herwers Dacia Jogger

Aan boord

Achter het stuur biedt de nieuwe Jogger de rijbeleving die in het C-segment wordt verwacht. Zijn wielbasis van 2,90 meter maakt hem stabiel en de 16-inch wielen zorgen voor een goede wegligging. Bovendien maakt zijn stijve carrosseriestructuur hem robuust.

Aan boord zorgen de ergonomie, geluidsisolatie en hoofdruimte voor het comfort van alle passagiers tot op de derde zitrij. De Jogger is de ideale gezinsauto voor het dagelijks leven, maar ook voor wie er even tussenuit wil en van het buitenleven wil genieten. Als een echte Dacia biedt de Jogger alle essentiële voorzieningen zonder concessies te doen aan de veiligheid en het welzijn aan boord. 

Herwers Dacia Jogger

Vijf of zeven zitplaatsen

De Dacia Jogger is verkrijgbaar met keuze uit vijf of zeven zitplaatsen, drie uitrustingsniveaus (Essential, Comfort en Extreme Limited Edition) en zes carrosseriekleuren: Blanc Glacier en in de metallic kleuren Bleu Iron, Brun Terracotta, Gris Comete, Gris Moonstone en Noir Nacré.

Vanaf de introductie is de Jogger leverbaar met keuze uit twee motorvarianten, beide met een handgeschakelde versnellingsbak: de nieuwe TCe 110 benzinemotor en de TCe 100 Bi-Fuel die geschikt is voor benzine en LPG. Begin 2023 verschijnt de Dacia Jogger ook met hybride-aandrijving.

De Dacia Jogger is nu te bestellen voor prijzen vanaf 19.150 euro voor de TCe 100 Bi-Fuel in de uitvoering Essential met vijf zitplaatsen. De eerste exemplaren arriveren in maart 2022. De private leasetarieven van de Dacia Jogger beginnen bij 349 euro (o.b.v. 60 mnd/10.000 km/jr). 

Image
Herwers Dacia Jogger

Jogger

Rijklaar vanaf
€21.150,-
Private lease p.m. vanaf
€449,-
Bekijk dit model

 

 

 

 

*persbericht van Dacia Nederland