GlasGarage Doetinchem

GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. GlasGarage beschikt over de beste ruitspecialisten, werkt uitsluitend met de beste producten en biedt de beste service.

GlasGarage Doetinchem is gevestigd aan de Plakhorstweg 14 in Doetinchem.

Bij GlasGarage Doetinchem bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Wij regelen alles met uw verzekeraar
De afhandeling met uw verzekeraar nemen wij u graag uit handen. Wij werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. GlasGarage Doetinchem regelt voor u dan ook de verdere financiële afhandeling.

FOCWA erkend
GlasGarage Doetinchem is erkend als FOCWA autoruitherstelbedrijf. Onze autoruitspecialisten zijn volgens de richtlijnen van FOCWA en VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf) volledig opgeleid en gecertificeerd.

GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant
• Een lager of geen eigen risico.* Of het een ruitreparatie of
ruitvervanging betreft, afhankelijk van uw polis, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling. *Het voordeel is bij sommige verzekeraars al verwerkt in de verzekeringspremie. Er is dan geen aanvullende korting op het eigen risico. Informeer bij uw assurantieadviseur of verzekeraar naar de voorwaarden.

• Altijd in de buurt. Met ruim 600 autoschadeherstelbedrijven beheert Glasgarant het meest omvangrijke en wijdvertakte autoschadeherstelnetwerk van Nederland. Er is altijd een bij Glasgarant aangesloten autoruitschadeherstelbedrijf in de nabijheid van uw woon- of werkadres. De bij Glasgarant aangesloten bedrijven herkent u aan dit logo:

• Gegarandeerde herstelkwaliteit. De aangesloten Glasgarant autoschadeherstelbedrijven voldoen aan de minimale toetredingseisen die de brancheorganisatie FOCWA stelt en garanderen de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie.

• Financiële afwikkeling. Indien uw polis de schade dekt, hoeft u zich over de financiële afwikkeling geen zorgen te maken. Het schadebedrag wordt met geavanceerde systemen gecalculeerd en gecontroleerd. Daarbij worden alle inkoopvoordelen van Glasgarant direct verrekend in de schadelast. Deze valt daardoor lager uit.

• Beter milieu. Glasgarant is voor een beter milieu. Daarom voldoen alle bij Glasgarant aangesloten autoruitschadeherstelbedrijven aan de geldende milieueisen. Bij de afweging of een ruit gerepareerd of vervangen moet worden, speelt het milieu ook een rol. Goed om te weten is dat GlasGarage aangesloten is bij Duurzaam Repareren.