Diensten

Diensten & Informatie

Met  A•Glas Autoruitschade Roelofs Zelhem bent u verzekerd van betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Van sterretjes repareren tot gehele vervanging inclusief kalibratie: u bent bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met de beste ruitspecialisten en de beste producten.

De afhandeling en financiële afwikkeling met uw verzekeraar nemen wij u graag uit handen, ofwel: de verzorging van A tot Z. 

GlasGarage Doetinchem

De voordelen

FLEXIBEL 
SNEL

VAKKUNDIG
STERREPARATIE
RUITREPARATIE
RUITVERVANGING
ASAS-KALIBRATIE
GEEN EXTRA EIGEN RISICO*

Uw expert in ruitschade

Ruitschade herstellen vereist de nodige expertise. Tegenwoordig komt bij het repareren of vervangen van een autoruit veel meer kijken dan enkel de ruit zelf herstellen. De autoruit is bij de nieuwere auto’s onderdeel van het rijveiligheidssysteem van u als bestuurder. In de ruit zitten bijvoorbeeld camera’s en sensoren die opnieuw en correct afgesteld moeten worden bij het herstellen van de ruit (kalibratie). Onze medewerkers zijn vakbekwaam en hebben veel ervaring met alles omtrent ruitherstel en de nieuwste technieken.  

Herwers tip
Heeft u een sterretje in de ruit? Wacht niet totdat dit een barst wordt. Vermijd hoge kosten en maak een afspraak om het sterretje in uw autoruit te repareren. 
Ruitschade herstellen? Direct bellen!

Autoruitschade Roelofs Zelhem

A•Glas is een franchiseformule in autoruitschadeherstel welke onderdeel is van een organisatie die al bijna 25 jaar actief is in de Nederlandse autoschademarkt. Met ruim 30 aangesloten locaties beschikt A•Glas over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van A•Glas staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoruitschade, met een focus op efficiëntie. Bij A•Glas staat de klant altijd centraal, deze willen wij ontzorgen en verrassen. A•Glas is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

*Informeer altijd naar de voorwaarden.