Over ons

Ons team

Wilt u meer informatie over lease, kennismaken of heeft u een andere vraag waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Wij staan voor u klaar. 

Team Herwers Lease
Johan van Heusden

Johan van Heusden

Manager Herwers Lease
Annemarie Herwers Lease

Annemarie van der Bend

Coördinator Herwers lease
Herwers - René Kolkman

René Kolkman

Manager Fleetsales
Thijs Hofland - Herwers

Thijs Hofland

Accountmanager Zakelijke Markt
Herwers Hyundai Tucson

Over Herwers Lease

Herwers Lease is een no-nonsense leasemaatschappij en bestaat sinds 2015. Gelieerd aan de Herwers Groep, zijn wij in korte tijd gegroeid tot een middelgrote leasemaatschappij met ruim 1.200 auto’s in het park. Wij richten ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt en streven ernaar om op duurzame wijze het beste en breedste pakket te bieden op het gebied van mobiliteit.

Bij ons vindt u laagdrempeligheid en transparantie in hoge mate. Wij vinden het meer dan belangrijk dat zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen.

Herwers is een dealergroep van de merken Dacia, Hyundai, Nissan Mitsubishi, Nissan en Renault, maar we kijken verder dan dat. Naar alle mogelijkheden. Wij houden ons dagelijks bezig met alles wat te maken heeft met mobiliteit. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over de juiste samenstelling van uw leasecontract, zowel privé als zakelijk.  Dit stemmen wij persoonlijk met u af. 

Het samenstellen van een auto of bestelwagen is altijd maatwerk. Onze adviseurs en bedrijfswagenspecialisten helpen u graag om de auto of bestelwagen naar uw wensen samen te stellen.

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos rijdt.

Herwers Lease

Waarom Herwers Lease?

  • Altijd persoonlijk contact
  • Sterk in persoonlijke aandacht
  • One-stop-shop
    Al uw onderhoud, banden en schade via uw lokale dealer
  • Flexibele contracten
  • Altijd vervangend vervoer

Waar mogen wij u mee helpen?