Een jaar gratis rijden met de Hyundai i10

“Kunnen jullie mij een prijsvoorstel doen? Ik wil hem wel kopen!” Een jaar geleden won mevrouw Wegener tijdens de opening van winkelcentrum Colmschate (Deventer) een jaar lang gratis rijden in een nieuwe Hyundai i10. Ik schuif aan bij het inlevermoment, waarbij ik alles kom te weten over de ervaring met deze auto.

“Volgens mij komt ze daar aan”, zeg ik tegen verkoper Sven van onze vestiging in Deventer. De lichte auto is een vrij opvallende verschijning met de belettering en bedrukking. Binnen wordt zij verwelkomd aan de receptie en serviceadviseur Wendy brengt haar naar Sven en mij. Mevrouw Wegener heeft een doosje Celebrations vast en legt deze op het bureau van Sven. “Omdat het elke dag een feestje is geweest”, zegt ze erbij.

Ze gaat zitten en vervolgt: “Kunnen jullie mij een prijsvoorstel doen? Ik wil hem wel kopen!” Kan niet missen: zij heeft vast een fijne tijd gehad met deze auto. Sven brengt ons een cappuccino en loopt dan naar de auto toe. Ondertussen vraag ik mevrouw Wegener over de rijervaring. Ze begint enthousiast te vertellen: 

“Het is echt ontzettend goed bevallen. Wat een fantastische auto! Ik heb hem bij toeval gewonnen op van het winkelcentrum van Colmschate, het was echt een enorm cadeau.”

De ervaring met de i10
“De auto heeft grootse prestaties en een kleine draaicirkel. Je wurmt hem overal zo tussen. Hij stuurt ontzettend licht en daardoor kun je hem makkelijk met één hand bedienen. Ik vind ook dat de stoelen heel fijn en hoog zitten, voor zo’n wat kleinere auto heb je een best hoge instap!”

“Voor mijn werk moet ik best veel het land door, de auto heeft dus veel plekken van Nederland gezien. Echter hadden we nog meer plannen, bijvoorbeeld met de auto door Europa toeren. Helaas liep dit jaar – voor iedereen eigenlijk – heel anders door corona. Toch heb ik er ontzettend veel plezier uit kunnen halen.”

En of het afscheid nu zwaar valt? “Nou, dit vind ik wel wat minder ja. Het is een pittige, zuinige auto en dat samen met de genoemde fijne eigenschappen van deze i10, maakt wel dat ik hem heel graag zou willen hebben.”

Buiten maken we nog foto’s. We weten niet zeker of dit daadwerkelijk de laatste keer is dat ze deze auto zal zien. Wie weet koopt ze hem! 

Meer weten over dit model? Bekijk het hier.

Één jaar geleden (2019) tijdens de heropening van Winkelcentrum Colmschate Deventer: de overhandiging van de autosleutel na de winst:


Terug naar overzicht