Aanbieding laadpakketten

Steeds meer mensen rijden elektrisch. Het is schoon, stil en supercomfortabel. Maar waar laadt u op? Met een elektrische Hyundai KONA Electric, IONIQ Electric of IONIC Plug-In Hybrid hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Via de Hyundai-dealer kunt u nu namelijk heel eenvoudig een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen*. Het laadpunt maakt deel uit van een handig en compleet alles-in-1-pakket en wordt op locatie geïnstalleerd.

Keuze uit twee pakketten: Premium en basis
Als berijder van een elektrische Hyundai heeft u de keuze uit twee installatiepakketten: Premium en basis. Bij het Premiumpakket wordt een laadpunt – aan de muur, of met standvoet – volledig geïnstalleerd, inclusief 10 meter graaf- en straatwerk.

Het laadpakket is inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar Smart abonnement. U heeft geen omkijken naar administratieve beslommeringen van de oplaadtransacties. Bovendien is er 24/7 gelegenheid tot hulp op afstand. U betaalt voor het premiumlaadpakket nu niet € 2.699 maar € 1.759. *

Het Basispakket bestaat uit een 3-fase 32 ampère laadpunt dat laadsnelheden tot 22kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie. Het pakket is nu scherp geprijsd, u betaalt nu niet € 1.899 maar € 959 * en € 7 * per maand voor het Smart abonnement.

Snel en eenvoudig uw laadpunt bestellen
Via de Hyundai-dealer kunt u heel eenvoudig uw laadpunt bestellen. De adviseur neemt aan de hand van een vragenlijst samen met u uw thuissituatie door om zo de geschiktste oplossing te vinden. Via Vattenfall kunt u uw laadpas bestellen. Met de laadpas kunt u sessies van uw eigen laadpunt starten en beëindigen, maar u kunt de laadpas ook gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland.

 

* Het actietarief is geldig van 1 oktober 2019 t/m 31 december 2020 bij aanschaf van een Hyundai KONA Electric, IONIQ Electric, IONIQ Plug-in Hybrid met een koopcontract en laadpakket. Aanbieding is alleen van toepassing voor particulieren, zzp’ers en klein zakelijke ondernemingen. Lease uitgesloten. Het actietarief is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en gelimiteerd tot één oplaadpunt.