Aanbieding laadpakketten

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Het is schoon, stil en supercomfortabel. Maar waar laadt u op? Met een elektrische Hyundai KONA Electric of IONIQ Electric hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Via de Hyundai-dealer kunt u nu namelijk heel eenvoudig een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen*. Het laadpunt maakt deel uit van een handig en compleet alles-in-1-pakket en wordt op locatie geïnstalleerd.

Keuze uit twee pakketten: Premium en basis
Als berijder van een elektrische Hyundai heeft u de keuze uit twee installatiepakketten: Premium en basis. Bij het Premiumpakket wordt een laadpunt – aan de muur, of met standvoet – volledig geïnstalleerd, inclusief 10 meter graaf- en straatwerk.

Het laadpakket is inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar Smart abonnement. U heeft geen omkijken naar administratieve beslommeringen van de oplaadtransacties. Bovendien is er 24/7 gelegenheid tot hulp op afstand. U betaalt voor het premiumlaadpakket nu niet € 2.699 maar € 1.759. *

Het Basispakket bestaat uit een 3-fase 32 ampère laadpunt dat laadsnelheden tot 22kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie. Het pakket is nu scherp geprijsd, u betaalt nu niet € 1.899 maar € 959 * en € 7 * per maand voor het Smart abonnement.

Snel en eenvoudig uw laadpunt bestellen
Via de Hyundai-dealer kunt u heel eenvoudig uw laadpunt bestellen. De adviseur neemt aan de hand van een vragenlijst samen met u uw thuissituatie door om zo de geschiktste oplossing te vinden. Via Vattenfall kunt u uw laadpas bestellen. Met de laadpas kunt u sessies van uw eigen laadpunt starten en beëindigen, maar u kunt de laadpas ook gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland.

* De actie gratis Basis laadpaal t.w.v. € 1.899 is geldig bij inruil van uw huidige Hyundai en bij aanschaf (particulier, zzp of klein zakelijk, zowel koop als private lease) voor een KONA Electric. Indien u kiest voor de Premium laadpaal krijgt u een korting van € 1.899 en betaalt u nog slechts € 800. Bij beide laadpalen geldt dat de actie exclusief meerwerk en maatwerk is. De klant dient minimaal 3 maanden eigenaar te zijn van de Hyundai die ingeruild wordt. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2020 t/m 31-08-2020 met een uiterste registratiedatum van één maand na koopovereenkomst.