Proefrijden met uw caravan én de IONIQ 5

Bent u benieuwd hoe de IONIQ 5 rijdt terwijl hij uw caravan trekt?

Ioniq 5 trekauto van het jaar

Kom de trekauto van het jaar uitproberen!

Wij hebben namelijk een IONIQ 5 mét trekhaak voor u klaarstaan. Neem uw caravan mee, en ontdek waarom de volledig elektrische Hyundai IONIQ 5 trekauto van het jaar 2022 is geworden. 

Herwers Hyundai IONIQ 5 trekauto

En dat is meteen ook een regelrechte primeur, want het is voor het eerst dat een volledig elektrische auto deze onderscheiding ontvangt. Bent u benieuwd hoe deze elektrische krachtpatser rijdt met uw eigen caravan? Maak dan gauw een afspraak!  

Hoe werkt het?

U plant via onderstaand formulier gemakkelijk een afspraak met ons in.  Wij zorgen er vervolgens voor dat er een IONIQ 5 met trekhaak voor u klaarstaat. Het enige wat u  mee moet nemen is uw caravan!  

Geweldige rijeigenschappen

Volgens de jury van de verkiezing Trekauto van het Jaar 2022 dankt de IONIQ 5 de overwinning vooral aan zijn geweldige rijeigenschappen en slimme snufjes voor (caravan)kampeerders. Daarmee doelt de keuzecommissie onder meer op de Vehicle to Load-technologie (V2L) waarmee de elektrische Hyundai 220 volt kan leveren aan de caravan, bijvoorbeeld om in de vrije natuur te kunnen kamperen.

Neem contact met ons op

Aanhef
Proefrijden met uw caravan én de IONIQ 5