Herwers Hyundai Roadshow

Herwers Hyundai

Ontdek uw favoriete Hyundai

Bent u op zoek naar een nieuwe Hyundai, maar weet u niet welk model het beste bij u past? Kom naar de Herwers Hyundai Roadshow en test ze allemaal! Terwijl u uw favoriete Hyundai test, wassen wij gratis uw auto!* De roadshow vindt plaats op:

2 & 3 juni - Herwers Hyundai Tiel
9 & 10 juni - Herwers Hyundai Veenendaal 
16 & 17 juni - Herwers Hyundai Apeldoorn en Doetinchem
23 & 24 juni - Herwers Hyundai Arnhem en Deventer

We hebben alle modellen ruim op voorraad, u kunt dus supersnel én voor een scherpe prijs wegrijden. We maken er tijdens de roadshows gezellige dagen van, komt u langs?

Image
i10 Herwers

i10

Rijklaar vanaf
€17.595
Private lease p.m. vanaf
€285
Image
Herwers Hyundai TUCSON

TUCSON

Rijklaar vanaf
€39.495
Private lease p.m. vanaf
€559
Image
Herwers Hyundai Kona electric

KONA Electric

Rijklaar vanaf
€41.995
Private lease p.m. vanaf
€518
Image
Herwers Hyundai IONIQ 6

IONIQ 6

Rijklaar vanaf
€45.895
Private lease p.m. vanaf
€709

Vragen?

Aanhef
Herwers Hyundai Roadshow

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vanafprijs is inclusief eventueel actievoordeel. Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
Hyundai Motor Nederland B.V. 2022

 

*De wachttijd voor het wassen van uw auto dan wel het maken van een proefrit in een model van uw keuze hangt af van de drukte. U hoeft geen afspraak te maken.