Try and buy bonus & 50/50 Deals!

Try and buy bonus

Vanaf het moment dat u plaatsneemt achter het stuur van een Hyundai bent u meteen verkocht.
Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die u verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar uw hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu u tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van tot maar liefst € 1.500,-.

Kunt u de verleiding weerstaan? Probeer onze Hyundai modellen nu zelf uit!

50/50 Deals

U kunt momenteel ook profiteren van de 50/50 deals op onderstaande actiemodellen. U betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kunt u ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaalt u gespreid over 36 maanden tegen een lage rente!

Bekijk onderstaand de modellen waarop momenteel één of beide acties van toepassing zijn.

Bekijk onze actiemodellen

De Hyundai ‘Try and Buy bonus’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-10-2020 t/m 31-01-2020 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties.

Deze 50/50 deals zijn geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-10-2020 t/m 31-01-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Herwers Hyundai treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en Herwers geven u geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.