Zomerinspectie

Nu de coronamaatregelen in Nederland en veel andere Europese (vakantie)landen zijn versoepeld, mogen we er gelukkig ook weer op uit met de auto. Een goed moment om uw Hyundai grondig na te laten kijken, want met een flinke autorit voor de boeg is het prettig te weten dat alles in orde is. Bezoek daarom de Zomerinspectie (15 juni t/m 31 juli 2020) bij Herwers Hyundai!

De Zomerinspectie is helemaal gratis. Wel verzoeken we je om van tevoren een afspraak te maken. Uiteraard verwelkomen wij u met inachtneming van alle regels die door het RIVM zijn voorgeschreven.

MAAK AFSPRAAK

Korting op interieurfilter
Een goed werkende airconditioning is onmisbaar. ’s Zomers krijgt u verkoelende frisse lucht binnen en in het najaar bent u sneller verlost van beslagen ramen. Een schone lucht- en interieurfilter is van groot belang; die zorgen ervoor dat de airco goed functioneert en garanderen een optimale luchtkwaliteit in de auto. Blijkt tijdens de Zomerinspectie dat het interieurfilter sterk is vervuild, dan kunt u direct profiteren van een korting van maar liefst 20 % op een origineel interieurfilter.