Hyundai Mobiliteitsgarantie

U kunt vertrouwen op uw Hyundai en op Herwers Hyundai. Hyundai scoort steeds zeer hoog in de diverse onderzoeken naar de betrouwbaarheid. En mocht er toch iets gebeuren met uw Hyundai waardoor u niet meer verder kunt, dan bieden wij u meteen hulp.
Een lekke band, een lampje laten branden met een lege accu als gevolg of per ongeluk de verkeerde brandstof getankt? Het kan iedereen gebeuren. Van Hyundai krijgt u gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa. Een voorwaarde is wel dat uw auto volgens de fabrieksvoorschriften heeft laten onder houden, het liefst bij Herwers Hyundai. Maar minimaal bij een erkend reparateur.

garantie 5 jaar

 

Om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen, komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe. Mocht het probleem niet ter plekke opgelost kunnen worden, dan wordt de auto naar de dichtstbijzijnde Hyundai Erkend Reparateur gebracht. 

De unieke Hyundai-garantie omvat:

  • Geen andere pechhulpverlener meer nodig
  • Hulp in binnen- en buitenland (Europa) en dus ook op uw huisadres
  • Hulp bij een lekke band, een lege accu of verkeerd getankte brandstof
  • Altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Gratis vervangend vervoer
  • De dekking is op kenteken, dus iedereen in de auto wordt geholpen. Ook als het niet uw eigen auto is

Hulp nodig?
U belt het Hyundai-alarmnummer +31 (0)88 366 39 99 en legt de situatie uit aan de (Nederlandse) medewerkers. Zij regelen vervolgens assistentie voor u, zodat u weer verder kunt.

Wegenwacht? Route Mobiel?
Die heeft u dus niet meer nodig. De kosten voor dat lidmaatschap bespaart u voortaan.

Wanneer u meer informatie wenst over deze unieke service, neem gerust contact met ons op of bezoek een van onze showrooms.

Download hier de algemene voorwaarden van de Hyundai Mobiliteitsgarantie.

 

Voorwaarden Hyundai Mobiliteitsgarantie:
Uw Hyundai wordt volgens fabrieksvoorschriften onderhouden bij een officiële Hyundai-dealer. Vanaf de aflevering van uw auto heeft u 12 maanden gratis dekking van de Mobiliteitsgarantie. Iedere keer dat u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren door de Hyundai-dealer wordt de gratis dekking weer met 12 maanden verlengd.