Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe i20

Bekijk acties
Private lease

Private lease

Kies nu voor een i20 met private lease

Meer info
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe i20's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte i20 in goede staat?

Bekijk occasions

Hyundai i20

De Hyundai i20 heeft een geraffineerd design met moderne C-stijlen die de auto een slanke en sterke uitstraling meegeven. het voorkomen op de weg wordt verder versterkt door de “zwevende dak” dat door de pianozwarte C-stijl wordt gecreëerd.
 De i20 is bovendien voorzien van een Lane Departure Warning System (LDWS). De nieuwe Hyundai i20 waarschuwt de bestuurder met behulp van visuele en akoestische signalen als de auto onbedoeld de rijbaan dreigt te verlaten. Het bandenspanningcontrolesysteem signaleert op tijd wanneer de spanning in een van de banden te laag is en waarschuwt de bestuurder indien nodig.

Bekijk actie

Onderhoud

Hyundai streeft naar een zo veilig mogelijke autorit. Daarom is de Hyundai i20 standaard uitgerust met zes airbags en elektrische ramen. De noodstopsignalering zorgt ervoor dat de alarmlichten automatisch activeren bij een noodstop, waardoor de kans op een kop-staartbotsing vermindert. Onderhoud is een belangrijk deel van uw veiligheid. Maak online een afspraak!

Werkplaatsafspraak

Verfijnd en ruim

Nu voor €16.995,-

Onze voorraad Hyundai i20

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
9.1
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

867 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Hyundai i20