Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe i30 Wagon

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe i30 Wagon's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte i30 Wagon in goede staat?

Bekijk occasions

Hyundai i30 Wagon

De nieuwe generatie van de Hyundai i30 Wagon is opnieuw ontworpen. De perfect uitgebalanceerde vormgeving van de carrosserie geeft de Hyundai i30 Wagon een ranke, verfijnde uitstraling. In de Hyundai i30 Wagon ervaar je een gevoel van kwaliteit, elegantie en ruimte. Het is méér dan een gevoel, want de nieuwe generatie i30 Wagon is echt een van de ruimste modellen in het segment.

Bekijk actie

Onderhoud

De Hyundai i30 Wagon is uitgerust met een omvangrijk pakket innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen. Daarop kun je vertrouwen als het gaat om bescherming van je kostbaarste bezit: de mensen die je liefhebt. Met de verschillende camera’s en sensoren, beschermt de auto u optimaal. De talloze voorzieningen verminderen de stress van het reizen. Stressvrij blijven rijden? Denk tijdig aan een onderhoudsbeurt of APK.

Werkplaatsafspraak

Comfort en ruimte

Nu voor €24.095,-

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
9.1
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1259 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Hyundai i30 Wagon