Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe i30

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe i30's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte i30 in goede staat?

Bekijk occasions

Hyundai i30

De Hyundai i30 is vormgegeven volgens Hyundai’s Fluidic Sculpture-designtaal. Een sportief front, een prachtige achterzijde en mooie details. De Hyundai i30 is standaard uitgerust met 7 airbags en tal van andere veiligheidsvoorzieningen. Veel aandacht is besteed aan het interieur van de Hyundai i30. Het straalt rust uit, is overzichtelijk en draagt bij aan een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Alle audiosystemen voor de Hyundai i30 bevatten ten minste vier luidsprekers. Ze zijn op zo’n manier geplaatst in het interieur dat ze de inzittenden een optimale geluidsbeleving bieden. 

Bekijk actie

Onderhoud

Het verfijnde en versterkte chassis minimaliseert de rol van de carrosserie en voorziet de bestuurder tijdens het rijden van belangrijke informatie over het weggedrag van de auto.
DAA signaleert verschijnselen van vermoeidheid bij de bestuurder doordat het continu de bewegingen van het stuur, de kracht daarvan, de positie van de auto in de rijstrook en de rijtijd monitort en analyseert. Zodra dat nodig is, waarschuwt het systeem de bestuurder met optische en geluidssignalen. De gevoeligheid van het systeem is aan te passen aan de voorkeur van de berijder. Voor honderd procent vertrouwen op deze snufjes? Laat ze regelmatig controleren!

Werkplaatsafspraak

Voel de passie

Nu voor €22.595,-

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
9.1
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1259 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Hyundai i30