Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe IONIQ Electric

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze nieuwe voorraad IONIQ Electric

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte IONIQ Electric in goede staat?

Bekijk occasions

Hyundai IONIQ Electric

De IONIQ verenigt geweldig modern design met de beste aerodynamische prestaties. De innovatieve toepassing van milieuvriendelijke bekledingsmaterialen in het interieur – deur- en hemelbekleding en tapijt – benadrukken dat de Hyundai IONIQ Electric een duurzaam gebouwde elektrisch aangedreven auto is. De nauwkeurig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn zorgen voor een uitstekend rijgedrag en een actieradius die groot genoeg is voor het gebruik van alledag.

Bekijk actie

Onderhoud

De IONIQ Electric combineert de vermogensdichtheid van een compacte, oplaadbare, lichtgewicht lithium-ion-polymeerbatterij met een krachtige elektromotor en een efficiënte overbrenging. Het geïntegreerde verwarmingssysteem brengt de batterij op de ideale temperatuur voor efficiënt opladen en voor een maximale actieradius onder koude omstandigheden. De krachtige elektromotor, met een maximumkoppel van 295 Nm, levert al vanaf stilstand optimale trekkracht, voor een indrukwekkende acceleratie, vooral bij lage snelheden. Laat geregeld checken of uw motor nog helemaal in orde is.

Werkplaatsafspraak

Gedreven door E-motie

Nu voor €36.995,-

Onze voorraad Hyundai IONIQ

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
9.1
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

1263 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Hyundai IONIQ Electric