Hyundai IONIQ Hybrid

Over de Hyundai IONIQ Hybrid

Ontdek de IONIQ Hybrid én Plug-In Hybrid

Minimaal verbruik en
verbeterde connectiviteit

De Hyundai IONIQ Hybrid is ingrijpend vernieuwd. Dankzij slimme technische verbeteringen, een opgefrist uiterlijk en verbeterde connectiviteit is hij nu nog aantrekkelijker. De IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is.

Plug-In Hybrid

Elektrisch rijden wanneer u dat wilt

Met een fris design en voorzien van de nieuwste geavanceerde rijassistentie- en veiligheidssystemen is de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid beter dan ooit. Schakel de volledig elektrische modus in met een simpele druk op de knop. En als de puur elektrische modus is uitgeput, functioneert de IONIQ Plug-in Hybrid net als de IONIQ Hybrid. Rijd overal naartoe en bij aankomst plugt u in op een oplaadpunt.

Zelden meer tanken.

Dankzij het elektrische rijbereik tot 52 km hoef je in gewoon woon-werkverkeer zelden meer te tanken. De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid combineert een zuinige 1,6-liter GDI-benzinemotor met de energie van een oplaadbare batterij. Het accupakket laadt op tijdens afremmen en is op te laden via een laadpaal of thuis aan het stopcontact.

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Net als elke Hyundai is zijn ook de Hyundai IONIQ  Hybrid en Plug-in Hybrid gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Voor de hoogvoltagebatterij in de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid geldt 8 jaar/160.000 km garantie.

Acties PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Hyundai IONIQ Hybrid rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige afgebeelde specificaties zijn mogelijk niet beschikbaar voor de Nederlands markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid uw Herwers-dealer.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers