Hyundai KONA Electric

Over de Hyundai KONA Electric

100% Elektrisch rijden met de KONA

De Hyundai KONA Electric is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus u kunt alle kanten op!

  • Gedurfd design 
  • Ruime en veelzijdige SUV
  • Groot vermogen en rijbereik

De KONA Electric met 64 kWH- batterijpakket heeft de grootste actieradius in zijn klasse: 484 kilometer (WLTP). De KONA Electric met het iets lichtere batterijpakket van 39 kWh, komt maar liefst tot 305 kilometer (WLTP). Dit elektrische model kunnen we supersnel leveren!

Nooit zonder stroom
De batterij is ontworpen voor maximale efficiëntie, flexibel oplaadbaar en genereert extra elektriciteit wanneer u afremt. Via Bluelink kunt u op afstand laadtijden instellen die het best passen bij uw levensstijl.

Beste uit de test!
In 2019 bij de prestigieuze verkiezing North American Car of the Year (NACTOY) is de Hyundai KONA Electric uitgeroepen tot SUV van het Jaar 2019. Hij liet onder andere de Jaguar I-Pace en de Honda RDX achter zich.
Eind 2020 rolt de Hyundai KONA Electric als winnaar uit de triotest van de ANWB: Hyundai KONA Electric verslaat Volkswagen ID.3 en Peugeot E-2008  

Zakelijk voordeel: nog steeds 8% bijtelling!
U kunt bij ons nog altijd profiteren van 8% bijtelling op een nieuwe KONA Electric.
Ook kunnen wij u een Full Operational Lease aanbieden voor een scherp tarief.
Klik hier voor deze acties

Actie: 50/50 deal
U kunt profiteren van de 50/50 deal. U betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kunt u ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaalt u gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente**.

PROEFRIT AANVRAGEN
Hyundai KONA Electric

Hoe wilt u de Hyundai KONA Electric rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 De KONA Electric is alleen uit voorraad leverbaar, waar de vanafprijs op is gebaseerd. Uw Herwers dealer kan u informeren over de beschikbaarheid van de diverse uitvoeringen en kleuren.
2 Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-01-2021 t/m 31-03-2021. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers