Hyundai KONA Hybrid

Over de Hyundai KONA Hybrid

Profiteer nu van € 3.000 Testafette-voordeel, een scherpe Private lease aanbieding of een voordelig financieringsaanbod op de Hyundai KONA HEV.

 

 

 

 

 

De KONA met een hybride aandrijflijn

Dankzij zijn innovatieve hybride-aandrijflijn combineert de Hyundai KONA Hybrid opvallende looks met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Met zijn moderne, aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt deze veelzijdige SUV u nog verder.

 

Slimme technologieën

De Hyundai KONA Hybrid is uitgerust met een reeks slimme technologieën die u helpen nog verder te komen op elke liter benzine. Zónder dat u de batterij moet opladen of uw rijgedrag hoeft aan te passen. Ervaar een nieuw niveau van connectiviteit en rijhulpsystemen voor meer comfort, veiligheid en een laag verbruik.

 

 

 

PROEFRIT AANVRAGEN Bekijk acties

 

 

 

 

 

Hyundai KONA Hybrid

Hoe wilt u de Hyundai KONA Hybrid rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actie geldig t/m 30 september 2021. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers