Hyundai KONA

Over de Hyundai KONA

Opvallende en aantrekkelijke verschijning

Fraaie dubbele koplampen, stoer ogende zwarte wielkastranden, een krachtige body met mooie golvende lijnen, ze maken de Kona tot een opvallende en aantrekkelijke verschijning. Waarbij elementen als de zeshoekige radiatorgrille geen twijfel laten over de herkomst. Die trouwens ook nog eens verkrijgbaar is in allerlei kekke kleurtjes met eventueel (meerprijs) two-tone-uitvoering. De Hyundai Kona is een herkenbaar lid van de Hyundai familie. Dat geldt ook voor de naam, die de Kona dankt aan een plaats op het exotische eilandenrijk Hawaii.

Voortreffelijk rijgedrag

De Kona ziet er niet alleen appetijtelijk uit, hij rijdt ook nog eens voortreffelijk. De eerste rijervaringen konden wij opdoen op de overvolle wegen in Barcelona en in de heuvelachtige gebieden rondom deze Spaanse stad. Onder alle omstandigheden leer je de Kona snel waarderen: een goed weggedrag, prettig wendbaar, oneffenheden worden ondanks de relatief korte wielbasis keurig verwerkt, het uitzicht is prima, de stoelen bieden veel zitcomfort en de bediening is geraffineerd maar gemakkelijk. Er is duidelijk – en met succes – aandacht besteed aan de geluidsisolatie.

Actie: 50/50 deal
U kunt profiteren van de 50/50 deal. U betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kunt u ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaalt u gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente*.

PROEFRIT AANVRAGEN

Hoe wilt u de Hyundai KONA rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze 50/50 deals zijn geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-10-2020 t/m 31-12-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Herwers Hyundai treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en Herwers geven u geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers