Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe NEXO's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte NEXO in goede staat?

Bekijk occasions
Vestigingen

Vestigingen

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging

Bekijk vestigingen

Hyundai NEXO

Het doel van Hyundai is om in 2020 marktleider te zijn op het gebied van brandstofcelauto’s die hun energie uit waterstof halen. Op elk vlak spant Hyundai zich in om waterstoftechnologie te promoten. Zo zetten ze samen met andere automerken en bedrijven de komende vijf jaar hun schouders onder de snelle realisatie van waterstofgerelateerde producten. De ambitie is om uit te groeien tot het duurzaamste automerk ter wereld.

Bekijk voorraad

Onderhoud

Extreme kou kan een negatieve invloed hebben op verschillende functies van elektrische voertuigen, zoals het starten van het voertuig. Om de brandstofcel van de Hyundai NEXO op te kunnen warmen bij extreme kou, ontwierpen de ingenieurs van Hyundai een nieuw onderdeel dat het mogelijk maakt de NEXO te starten bij temperaturen van wel -30 graden Celsius. Check regelmatig of alle onderdelen nog naar wens functioneren.

Werkplaatsafspraak

De nieuwste generatie waterstofauto

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
9.1
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

867 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Hyundai NEXO