Hyundai NEXO

Over de Hyundai NEXO

Maak kennis met de Hyundai NEXO, de nieuwste generatie auto op waterstof van Hyundai. Deze elektrisch aangedreven SUV met brandstofcel kan maar liefst 665 kilometer (volgens WLTP) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij; dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

Elektrisch rijden is beter voor het milieu en biedt veel andere voordelen. Neem bijvoorbeeld het financiële voordeel op dit eco-model. En de bijtelling? Die bedraagt voor alle elektrische auto’s sinds 2021 12% over de volledige fiscale waarde. Maar, bij Herwers profiteert u nog steeds van slechts 8% bijtelling!

Met de NEXO rijdt u comfortabeler en stiller dan ooit. De nieuwe Hyundai NEXO combineert geavanceerde technologie met een futuristisch design en geweldige rijeigenschappen.

PROEFRIT AANVRAGEN

Rijden op waterstof zeer aantrekkelijk 💧

De bouw van nieuwe waterstof-vulstations is goed nieuws voor (toekomstige) berijders van de waterstofauto Hyundai NEXO. Tanken van waterstof gaat immers even makkelijk en snel als bijvoorbeeld tanken van benzine of diesel. Ten opzichte van een verbrandingsmotor is de aandrijving via een brandstofcel bovendien veel effectiever. Een verbrandingsmotor heeft een rendement van ongeveer 25 procent. Bij gebruik van een brandstofcel kan dat rendement oplopen tot meer dan 50 procent. Dat maakt rijden op waterstof in de praktijk dus zeer aantrekkelijk.

Zorgeloos rijden

De Hyundai NEXO is de scherpst geprijsde waterstofauto van Nederland! Zakelijke rijders profiteren bovendien van een gunstige 8% bijtelling*. Tanken doe je binnen 5 minuten en eenmaal ‘vol’ kan de NEXO maar liefst 665 kilometer afleggen. Om de brandstofcel van de Hyundai NEXO op te kunnen warmen bij extreme kou, ontwierpen de ingenieurs van Hyundai een nieuw onderdeel dat het mogelijk maakt de NEXO te starten bij temperaturen van wel -30 graden Celsius. U hoeft zich dus ook tijdens extreem koude winters nooit zorgen te maken of de auto wel start.

Middenconsole opnieuw uitgevonden

De middenconsole is voorzien van alle gemakken. U stelt gemakkelijk uw rij-instellingen op ieder gewenst moment naar wens in op past deze aan. Omdat de NEXO wordt aangedreven door een elektromotor, is een versnellingspook overbodig. Daarvoor in de plaats gebruikt u keuzeknoppen voor de aandrijving. De daarmee bespaarde ruimte dient als praktische extra bergruimte voor persoonlijke items en biedt een oplaadpunt voor mobiele apparaten.

Bluelink connectiviteit

Bedien de NEXO met je smartphone of uw stem: Bluelink brengt naadloze connectiviteit rechtstreeks in de vernieuwde NEXO met online spraakherkenning en een breed scala aan functies.

Luchtzuivering

Afgezien van water(damp) kent de nieuwe NEXO dus geen uitstoot. Sterker nog, tijdens het rijden filtert en zuivert hij de lucht. Voor een optimale werking van de brandstofcel moet de binnenkomende lucht worden gezuiverd. Het uiterst efficiënte en duurzame high-performance luchtfilter van de NEXO verwijdert microdeeltjes kleiner dan PM2,5. Kortom, de luchtfilters in de NEXO zorgen ervoor dat 99,9 % van de deeltjes wordt gezuiverd. De gezuiverde lucht die niet naar de brandstofcel stroomt, verlaat de NEXO schoner dan het daarvoor was binnengekomen. Het aanraakscherm geeft de hoeveelheid luchtzuivering en CO2-reductie weer die is bereikt.

De NEXO

☑️ Bereik van maar liefst 665 kilometer WLTP
☑️ Geheel emissievrij, het enige wat de NEXO uitstoot is water
☑️ Binnen 5 minuten volgetankt
☑️ >>Full Operational Lease v.a. € 995 P/M **
☑️ Nu bestellen is supersnel wegrijden!

 

Natuurlijk vertellen we u graag meer over de Hyundai NEXO. Neem rustig contact met ons op, of plan een proefrit bij één van onze Hyundai-vestigingen. Onze adviseurs staan u graag te woord.

PROEFRIT AANVRAGEN ONTDEK LEASE Contact Herwers Zakelijk

 

 

 

 

Hyundai NEXO

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gecombineerd verbruik: 0,95 (kg/100 km) / 105,3 (km/kg) ; CO2 – emissie: 0 (gr/km). Verbruiksgegevens en actieradius zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens de Europese richtlijnen EU 2018/1832 en 2017/1151. De vermelde WLTP-waarden voor het gecombineerde verbruik en actieradius zijn overeenkomstig aan de nieuwe WLTP-testmethodiek. De waarden zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering en wielmaat.
De actieradius kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. *De 8% bijtelling is v.t.o. de NEXO Plus Pack uitvoering met matte lak met een fiscale waarde van € 74.037 en is vanaf € 184,34. De gedetailleerde garantievoorwaarden zijn beschreven in het service & garantieboekje. Kijk voor prijzen en voorwaarden op hyundai.nl of vraag ernaar bij de erkend Hyundai-dealer. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Druk- en zetfouten voorbehouden.

** Prijs is op basis van Full Operational Lease: 60 maanden en 10.000 km/j. Levering 2020 met 8% bijtelling over de gehele fiscale waarde.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers