Hyundai Nieuwe i10

Over de Hyundai Nieuwe i10

Een compacte stadsauto en tegelijkertijd groots en geavanceerd in alle opzichten.

De nieuwe Hyundai i10 straalt zelfvertrouwen uit en trekt uw aandacht vanaf de eerste blik. Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen is het duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft.

Stap in de nieuwe Hyundai i10 en ontdek zijn opvallende styling en ruimte. Niet alleen verrassend veel ruimte voor u en uw passagiers dankzij de langere wielbasis, maar ook een indrukwekkende hoeveelheid bagageruimte. Ook heeft de nieuwe i10 een scala aan geavanceerde technologieën en een van de meest uitgebreide veiligheidspakketten in zijn klasse. Kortom: er is meer ingepakt, zodat u er meer uit haalt.

Actie: 50/50 deal

U kunt profiteren van de 50/50 deal. U betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kunt u ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaalt u gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.*

Smart bonus

Nu wegrijden in een Hyundai i10 was nog nooit zo voordelig. Wanneer u nu kiest voor de Hyundai i10, dan ontvangt u in de maand maart 2021 een aantrekkelijke korting van € 500 incl. BTW. Daarmee is de Hyundai i10 al leverbaar vanaf € 13.135. Deze actie geldt voor alle uitvoeringen van de Hyundai i10, met uitzondering van de Hyundai i10 Premium en i10 N Line. Op deze uitvoeringen geldt een bonus van maar liefst € 750 incl. BTW.

N-line uitvoering

Naast dat de Hyundai i10 beschikbaar is in de uitvoeringen i-Drive, Comfort, Comfort 5-zits, Comfort Smart en Premium, is deze ook beschikbaar in de sportieve N-line uitvoering! De N-line uitvoering onderscheidt zich onder andere door het extra fraaie interieur en exterieur en aangepaste wielophanging en besturing.

Hyundai Nieuwe i10

Hoe wilt u de Hyundai Nieuwe i10 rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Hyundai Bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model, op een i10 i-Drive, Comfort en Comfort Smart is dit € 500, op een i10 Premium en N-Line is dit € 750. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-04-2021 t/m 30-06-2021 met een uiterste registratiedatum van 30-07-2021. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de al genoemde 50/50 deal.

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-04-2021 t/m 30-06-2021. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers