Hyundai Nieuwe i10

Over de Hyundai Nieuwe i10

Profiteer nu van € 500 Smart Bonus op de Hyundai i10.

 

Een compacte stadsauto en tegelijkertijd groots en geavanceerd in alle opzichten.

De nieuwe Hyundai i10 straalt zelfvertrouwen uit en trekt uw aandacht vanaf de eerste blik. Met zijn opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen is het duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft.

Stap in de nieuwe Hyundai i10 en ontdek zijn opvallende styling en ruimte. Niet alleen verrassend veel ruimte voor u en uw passagiers dankzij de langere wielbasis, maar ook een indrukwekkende hoeveelheid bagageruimte. Ook heeft de nieuwe i10 een scala aan geavanceerde technologieën en een van de meest uitgebreide veiligheidspakketten in zijn klasse. Kortom: er is meer ingepakt, zodat u er meer uit haalt.

N-line uitvoering

Naast dat de Hyundai i10 beschikbaar is in de uitvoeringen i-Drive, Comfort, Comfort 5-zits, Comfort Smart en Premium, is deze ook beschikbaar in de sportieve N-line uitvoering! De N-line uitvoering onderscheidt zich onder andere door het extra fraaie interieur en exterieur en aangepaste wielophanging en besturing.

 

Plan proefrit
Hyundai Nieuwe i10

Hoe wilt u de Hyundai Nieuwe i10 rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actie geldig t/m zie actiepagina op deze website. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers