Hyundai Nieuwe i20

Over de Hyundai Nieuwe i20

Een verleidelijk design, hypermodern interieur en excellente technologie: de nieuwe Hyundai i20!

Plan proefrit

Premium uitstraling
Deze splinter nieuwe gelikte uitstraling van de nieuwe i20 maakt onderdeel uit van de nieuwe designtaal van Hyundai: Sensuous Sportiness. De i20 is overigens het eerste model dat in dit nieuwe design wordt uitgebracht. De sportieve voor- en achterbumper zijn ware blikvangers. De auto is tevens voorzien van een stoere grille, stijlvolle karakterlijnen en 17-inch nieuw ontworpen lichtmetalen wielen.

Interieur
Niet alleen van buiten ziet de i20 er fraai en stijlvol uit. De binnenzijde oogt eveneens imposant. De nieuwe i20 biedt meer ruimte voor inzittenden en de bagageruimte is ten opzichte van zijn voorganger gegroeid tot maar liefst 351 liter. Het dashboard is iets hoger geplaatst en is leverbaar met twee 10,25-inch schermen voor het digitale instrumentencluster en de touchscreen voor het infotainmentsysteem. Het systeem is voorbereid op Android Auto en Apple Carplay.

Geluid zal fantastisch klinken door het Bose Premium-audiosysteem.
Telefoon opladen? Dat kan draadloos! In de middenconsole kunt u uw smartphone draadloos opladen. Achterin zijn de passagiers voorzien van een extra USB-poort.

4 uitvoeringen
De nieuwe Hyundai i20 is in vier uitvoeringen en in tien carrosseriekleuren beschikbaar!

  • i-Motion
  • Comfort
  • Comfort Smart
  • Premium

Optimale veiligheid
De functies van het Hyundai SmartSense-veiligheidspakket bevat nieuwe functies, waaronder een verbeterde herkenning van voertuigen, voetgangers en fietsers. En door de lagere schouderlijn en het extra ruitje achter de achterste portieren is het zicht aanzienlijk verbeterd voor de bestuurder.

Verbeterde motoren
De i20 is leverbaar met de keuze uit twee benzinemotoren waarvan de prestaties zijn verbeterd. Zo zorgt bijvoorbeeld de beschikbare 48-volt hybrid-technologie voor 3 tot 4 procent minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

N Line
De N Line uitvoering van deze nieuwe i20 zal in het voorjaar van 2021 verschijnen.

50/50 Deal
U kunt profiteren van de 50/50 deal. U betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kunt u ook de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaalt u gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.* Bekijk hier de overige acties! 

Smart bonus

Nu wegrijden in een Hyundai i20 was nog nooit zo voordelig. Wanneer u nu kiest voor de Hyundai i20, dan ontvangt u een aantrekkelijke korting van € 1.000. Daarmee is de Hyundai i20 al leverbaar vanaf € 17.635.

Plan proefrit

 

Hyundai Nieuwe i20

Hoe wilt u de Hyundai Nieuwe i20 rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1
De Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. Op de i20 is dit € 1.000. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-04-2021 t/m 30-06-2021 met een uiterste registratiedatum van 30-07-2021. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de al genoemde 50/50 deal.

2
Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-04-2021 t/m 30-06-2021. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers