Hyundai Nieuwe i20

Over de Hyundai Nieuwe i20

Een verleidelijk design, hypermodern interieur en excellente technologie: de nieuwe Hyundai i20!

Premium uitstraling
Deze splinter nieuwe gelikte uitstraling van de nieuwe i20 maakt onderdeel uit van de nieuwe designtaal van Hyundai: Sensuous Sportiness. De i20 is overigens het eerste model dat in dit nieuwe design wordt uitgebracht. De sportieve voor- en achterbumper zijn ware blikvangers. De auto is tevens voorzien van een stoere grille, stijlvolle karakterlijnen en 17-inch nieuw ontworpen lichtmetalen wielen.

Interieur
Niet alleen van buiten ziet de i20 er fraai en stijlvol uit. De binnenzijde oogt eveneens imposant. De nieuwe i20 biedt meer ruimte voor inzittenden en de bagageruimte is ten opzichte van zijn voorganger gegroeid tot maar liefst 351 liter. Het dashboard is iets hoger geplaatst en is leverbaar met twee 10,25-inch schermen voor het digitale instrumentencluster en de touchscreen voor het infotainmentsysteem. Het systeem is voorbereid op Android Auto en Apple Carplay.

Geluid zal fantastisch klinken door het Bose Premium-audiosysteem.
Telefoon opladen? Dat kan draadloos! In de middenconsole kunt u uw smartphone draadloos opladen. Achterin zijn de passagiers voorzien van een extra USB-poort.

4 uitvoeringen
De nieuwe Hyundai i20 is in vier uitvoeringen en in tien carrosseriekleuren beschikbaar!

  • i-Motion
  • Comfort
  • Comfort Smart
  • Premium

Optimale veiligheid
De functies van het Hyundai SmartSense-veiligheidspakket bevat nieuwe functies, waaronder een verbeterde herkenning van voertuigen, voetgangers en fietsers. En door de lagere schouderlijn en het extra ruitje achter de achterste portieren is het zicht aanzienlijk verbeterd voor de bestuurder.

Verbeterde motoren
De i20 is leverbaar met de keuze uit twee benzinemotoren waarvan de prestaties zijn verbeterd. Zo zorgt bijvoorbeeld de beschikbare 48-volt hybrid-technologie voor 3 tot 4 procent minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Vanaf november 2020 in de showroom!

De N Line uitvoering van deze nieuwe i20 zal in het voorjaar van 2021 verschijnen.

 

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom de nieuwe Hyundai i20? Vul dan onderstaand formulier in!

Registreer interesse

Hyundai Nieuwe i20

Hoe wilt u de Hyundai Nieuwe i20 rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers