Hyundai Nieuwe Santa Fe

Over de Hyundai Nieuwe Santa Fe

Profiteer nu van € 4.000 Testafette-voordeel, een scherpe Private lease aanbieding of een voordelig financieringsaanbod op de Hyundai SANTA FE.

Groter, Beter, Efficiënter

Met een dynamische nieuwe hybride-aandrijflijn en een nieuw ontwerp biedt de nieuwe Hyundai Santa Fe nu meer ruimte en stijl, terwijl u nóg verder kunt rijden op een liter benzine. De SUV heeft een nog gedurfder en meer onderscheidend ontwerp. De auto is de beste in zijn klasse. Er ligt extra focus op comfort en functionaliteit. Dit wordt ondersteund door slimme technologie zoals de Smartstream hybride-aandrijflijn en eersteklas veiligheids- en connectiviteitsfuncties.

Hybride en plug-In hybride: ongekende energiezuinigheid

De Santa Fe is beschikbaar in hybride en plug-in hybride en brengt energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. De zuinige turbobenzinemotor werkt optimaal samen met de elektromotor en de lithium-ion-polymeerbatterij. Als onderdeel van het regeneratieve systeem helpt de elektromotor bij het afremmen, waarmee de batterij wordt opgeladen. Deze SUV schakelt naadloos tussen beide motoren en gebruikt ze indien nodig zelfs tegelijkertijd.

Innovatieve 6-trapsautomaat

Ervaar optimaal rijplezier met de innovatieve 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (Dual Clutch Transmission). Daarmee krijgt u het sportieve en natuurlijke gevoel van een handgeschakelde versnellingsbak. U kunt eenvoudig van rijmodus wisselen. Deze is geheel aan te passen naar de omstandigheden én uw stemming. De Santa Fe onderscheidt zich met onder andere speciale snow- sand- en mud- rijmodi.

  • Een volledig 12,3-inch instrumentenpaneel met Blind-Spot view monitor
  • 8-inch multimediascherm met mogelijkheid voor Apple CarPlay en Android Auto
  • Draadloos oplaadsysteem voor de smartphone

Stoere looks, gecombineerd met een dynamische, verfijnde uitstraling: dat is de nieuwe Santa Fe.

Plan proefrit

Hyundai Nieuwe Santa Fe

Hoe wilt u de Hyundai Nieuwe Santa Fe rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actie geldig t/m 30 september 2021. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers