Hyundai Nieuwe Tucson

Over de Hyundai Nieuwe Tucson

Profiteer nu van € 2.000 Testafette-voordeel, een scherpe Private lease aanbieding of een voordelig financieringsaanbod op de Hyundai TUCSON.

 

 

 

Er zijn soms van die auto’s waar u eindeloos naar kunt blijven kijken, waaraan u steeds weer iets nieuws ontdekt en waarbij u van de ene verbazing in de andere valt. De gloednieuwe, vierde generatie Tucson is zo’n auto. De nieuwe Tucson is de eerste SUV van Hyundai die is ontworpen volgens de spraakmakende designfilosofie Sensuous Sportiness.

Coupé-achtig karakter
De vloeiende lijnen benadrukken het coupé-achtige karakter van dit model, met name de daklijn. Om de breedte van de auto visueel te versterken zijn de nieuw ontworpen achterlichtunits met elkaar verbonden door middel van een rode accentlijn. De nieuwe dagrijverlichting is fraai geïntegreerd in de grille en komt pas tevoorschijn wanneer die wordt ingeschakeld. De Tucson is hiermee een echte blikvanger!

Ruim en comfortabel
Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe Tucson groter en breder. Het interieur is ruim en zeer comfortabel. Door de luxe afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen ervaart u een premium-sfeer. U bedient  de navigatie, climate control en het infotainment gemakkelijk met touchscreen. De volledig digitale cockpit van deze Tucson bestaat uit een 10,25-inch instrumentencluster én een 10,25-inch AVN-T-touchscreen. Allebei deze schermen zijn volledig persoonlijk in te stellen.

Proefrit aanvragen

Online stemherkenning, kleurkeuze van het dashboard, naadloze connectiviteit: allemaal instellingen en wensen die uw ritten nog comfortabeler maken.

Aandrijflijn
Deze SUV is in hybride- en plug-in-hybride-aandrijflijn beschikbaar. De Tucson 48-volt hybrid-technologie zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot.

N line
De nieuwe Hyundai Tucson zal ook in de sportieve N line-uitvoering verschijnen, naar verwachting in november 2021.

De Tucson N Line combineert het futuristische design, het comfort en de geavanceerde connectiviteit van de gloednieuwe Tucson met de onderscheidende en dynamische styling die we kennen van andere Hyundai-modellen in N Line-uitvoering.

Hyundai Nieuwe Tucson

Hoe wilt u de Hyundai Nieuwe Tucson rijden?

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Sectie-einde

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actie geldig t/m 30 september 2021. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers