Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe Santa Fe's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte Santa Fe in goede staat?

Bekijk occasions
Vestigingen

Vestigingen

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging

Bekijk vestigingen

Hyundai Santa Fe

De Hyundai Santa Fe is een krachtige, elegante SUV met toonaangevende ruimte en veiligheidsvoorzieningen. Het uiterlijk is stoer, atletisch en gedurfd. Bijzonder is zijn krachtige voorzijde met de Cascade-grille en de opvallende twin-koplampen met LED-dagrijverlichting. Niet alleen de inzittenden voorin genieten van een maximum aan comfort, dit geldt ook voor de achterpassagiers (optioneel is de Comfort-uitvoering leverbaar met zeven zitplaatsen). Alle inzittenden zullen plezier beleven aan het rijden in de Hyundai Santa Fe. Elke rit wordt een onvergetelijke ervaring.

Bekijk voorraad

Onderhoud

De nieuwe Santa Fe is voorzien van talloze innovatieve technologieën die helpen stress te voorkomen tijdens de rit. Deze zogenoemde Calm Tech helpt om van de Santa Fe een comfortzone te maken voor alle inzittenden. Het verbetert niet alleen de wegligging, het kijkt ook uit voor andere weggebruikers en zorgt er zelfs voor dat inzittenden de auto niet verlaten voordat dat veilig kan. Rijd helemaal stressvrij door uw auto tijdig te laten onderhouden.

Werkplaatsafspraak

Verfijnd in elk detail

Nu voor €59.995,-

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
9.1
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

867 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Hyundai Santa Fe