Herwers Hyundai NEXO

NEXO

Rijklaar vanaf
€69.995,-
Private lease p.m. vanaf
€995,-
Operational Lease p.m. vanaf
€740,-
Herwers Hyundai Nexo waterstof

Maak kennis met de Hyundai NEXO, de nieuwste generatie auto op waterstof van Hyundai. Deze elektrisch aangedreven SUV met brandstofcel kan maar liefst 665 kilometer (volgens WLTP) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij; dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

Bij Herwers profiteert u nog steeds van slechts 12% bijtelling over de gehele fiscale waarde op dit model!

Met de NEXO rijdt u comfortabeler en stiller dan ooit. De nieuwe Hyundai NEXO combineert geavanceerde technologie met een futuristisch design en geweldige rijeigenschappen.

Herwers Hyundai H2 Omruilgarantie

H2 Omruilgarantie

Twijfelt u over rijden op waterstof? Herwers helpt u de keuze te vergemakkelijken. Op steeds meer plekken kunt u waterstof tanken (Arnhem & Doetinchem in ons gebied) en daarnaast bieden wij u momenteel gratis omruilgarantie bij Full Operational Lease op dit model. 

Vinkje
665 km bereik
Vinkje
Binnen 5 minuten volgetankt
Vinkje
5 jaar garantie
Herwers Hyundai NEXO

RIJDEN OP WATERSTOF ZEER AANTREKKELIJK 

De bouw van nieuwe waterstof-vulstations is goed nieuws voor (toekomstige) berijders van de waterstofauto Hyundai NEXO. Tanken van waterstof gaat immers even makkelijk en snel als bijvoorbeeld tanken van benzine of diesel. Ten opzichte van een verbrandingsmotor is de aandrijving via een brandstofcel bovendien veel effectiever. Een verbrandingsmotor heeft een rendement van ongeveer 25 procent. Bij gebruik van een brandstofcel kan dat rendement oplopen tot meer dan 50 procent. Dat maakt rijden op waterstof in de praktijk dus zeer aantrekkelijk.

ZORGELOOS RIJDEN

De Hyundai NEXO is de scherpst geprijsde waterstofauto van Nederland! Zakelijke rijders profiteren bovendien van een gunstige 12% bijtelling*. Tanken doe je binnen 5 minuten en eenmaal ‘vol’ kan de NEXO maar liefst 665 kilometer afleggen. Om de brandstofcel van de Hyundai NEXO op te kunnen warmen bij extreme kou, ontwierpen de ingenieurs van Hyundai een nieuw onderdeel dat het mogelijk maakt de NEXO te starten bij temperaturen van wel -30 graden Celsius. U hoeft zich dus ook tijdens extreem koude winters nooit zorgen te maken of de auto wel start.

Contact met ons opnemen

NEXO
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

De modellen van 2021 (12% bijtelling) zijn beschikbaar vanaf €72.995,00.

 

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2022