Hyundai i10

i10

Rijklaar vanaf
€16.995
Private lease p.m. vanaf
€275
Hyundai i10 Private Lease

Hyundai i10

PERFECT VOOR KLEINE RUIMTES EN GROTE MOMENTEN

De nieuwe Hyundai i10 is dynamisch en stijlvol. Een volwassen stadsauto met een lengte van 3,67 meter en een breedte van 1,68. De i10 is onlangs vernieuwd en daarmee nóg moderner geworden. Beschikbaar in vier uitvoeringen, automaat of in overtreffende trap: de i10 N-Line (100 pk).

Stap in de nieuwe Hyundai i10 en ontdek zijn opmerkelijke wendbaarheid. Ontdek niet alleen verrassend veel ruimte voor u en uw passagiers, maar ook een indrukwekkende hoeveelheid bagageruimte. Ook heeft de nieuwe i10 een van de meest uitgebreide veiligheidspakketten in zijn klasse. 

Vinkje
Vijf jaar garantie
Vinkje
Dynamisch en stijlvol
Vinkje
Meer veiligheid en gemoedsrust
Hyundai i10

Geavanceerde connectiviteit

Geniet van naadloze connectiviteit in de vernieuwde Hyundai i10 met een nieuw volledig digitaal dashboard, een 8-inch touchscreen, draadloze Apple CarPlay™ en Android Auto™ en Bluelink® Connected Car Services.

Meer veiligheid en gemoedsrust.

Met Hyundai Smart Sense, onze geavanceerde actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems), heeft de Hyundai i10 een van de meest uitgebreide actieve veiligheidspakketten in zijn klasse.

Hyundai i10

5 jaar garantie

Zonder kilometerbeperking. Net als elke Hyundai is ook de Hyundai i10 gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Genieten zonder zorgen over uw auto, geweldig toch?  Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de auto-industrie u biedt – standaard.

Hyundai i10

Ontworpen om indruk te maken

Dankzij het lage dak en de lange wielbasis heeft de vernieuwde i10 een nog sportiever postuur. Het strakke, dynamische design zorgt voor een elegant contract tussen zachte oppervlakken en scherpe lijnen.

Hyundai i10

Bluelink-Connectiviteitsdiensten

Bedien de functies van je Hyundai i10 via je smartphone – of gewoon met je stem: Hyundai Bluelink maakt het rijden nog makkelijker, prettiger en comfortabeler. Deze dienst geeft je in real-time actuele informatie over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), points of interest (POI), tankstations en prijzen, parkeergelegenheden en tarieven en Hyundai-dealervestigingen.

Uitvoeringen

Image
i10 N Line Hyundai

N Line

100 pk!
  • Privacy Glass
  • Stoelverwarming voor
  • Stuurverwarming
  • Draadoze oplaadmogelijkheid (telefoon)
Toon meer Toon minder
Image
Hyundai i10 i-drive Herwers

i-Drive

Highlights van i-Drive
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Actieve rijbaanassistensie (LKA)
  • Noodremassistent (FCA) met voetgangersherkenning
  • eCall (Emergency Call)
Toon meer Toon minder
Image
Hyundai i10 Comfort Herwers

Comfort

Highlights van Comfort
  • Dagrijverlichting, LED
  • Mistlampen voor
  • Airconditioning, manueel
  • 8-inch multimediascherm
Toon meer Toon minder
Image
Hyundai i10 Comfort Smart Herwers

Comfort Smart

Highlights van Comfort Smart
  • Snelheidsherkenning (ISLW)
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • 8-inch Multimediascherm met navigatie
Toon meer Toon minder
Image
Hyundai i10 Premium Herwers

Premium

Highlights van Premium
  • 8-inch Multimediascherm met navigatie
  • 3D-afwerking interieurdelen
  • Airconditioning, volautomatisch
  • Parkeersensoren, achter
Toon meer Toon minder
Hyundai i10 automaat

Hyundai i10 automaat rijden

liever automaat?  Wanneer u kiest voor een Hyundai i10 automaat schakelt de geautomatiseerde handgeschakelde vijfversnellingsbak (AMT) voor je. Dat zorgt voor het comfortabel en ontspannen rijden van een automatische transmissie, maar met een hogere efficiëntie. Dit is te danken aan het lagere gewicht en de verminderde wrijving in vergelijking met een traditionele automatische transmissie.

Wat mogen wij voor u doen?

i10
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vanafprijs is inclusief eventueel actievoordeel. 

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2022