Dit zegt de pers over de Ioniq 5

Body

Steeds meer Nederlandse pers maakt kennis met de unieke IONIQ 5 en is net als wij laaiend enthousiast.

Herwers Hyundai Ioniq5 nieuws

‘Stormtrooper op wielen’, ‘retro, ruim en retegoed’ of ‘de auto die je wilt’. Steeds meer Nederlandse pers maakt kennis met de nieuwste batterij-elektrische Hyundai en is net als wij laaiend enthousiast. 

 

NAUTIQUE: EEN NO-BRAINER

"Deze Hyundai IONIQ 5 is een no-brainer: je toekomst is al gebouwd."

Herwers Hyundai Ioniq 5 nieuws

FEMMEFRONTAAL: ECHT GOED

"De IONIQ 5 rijdt echt goed. Hij voelt betrouwbaar, hij heeft een snel stuur- en ‘gas’respons en ligt solide op de weg. Dat laatste is te danken aan het Electric Global Modular Platform (E-GMP). In dit platform is de batterij verwerkt in de bodem van de wagen, waardoor het gewicht mooi verdeeld is en de auto stabiel aanvoelt tijdens het rijden."

Herwers Hyundai Ioniq 5 nieuws

TOPGEAR: HYUNDAI’S MEEST GESLAAGDE ONTWERP TOT NU TOE

"Wij vinden het Hyundai’s meest geslaagde ontwerp tot nu toe – totaal anders dan andere Hyundai’s én anders dan andere merken. De superstrakke neus, met die opvallende rechthoekige leds, maakt hem al van veraf herkenbaar. De scherpe diagonale vouw over de flank doet hetzelfde met het silhouet. De C-stijl lijkt haast een lovebaby van een Audi quattro en een oude Lancia Delta."

PLAYBOY: RUIM AAN KOP

"Met deze uitgekiende en bepaald gewaagde IONIQ 5 laat Hyundai zien dat ze nog steeds ruim aan kop lopen in het elektrische peloton."

ZERAUTO: MOKERSLAG VOOR CONCURRENTIE

"De nieuwe Hyundai IONIQ 5 is meer dan geslaagd. Hij biedt het comfort en het rijgenot dat je van een elektrische auto mag verwachten. Maar het zijn juist de extra’s die het bezitten van een IONIQ 5 extra leuk gaan maken. Hyundai deelt een mokerslag uit aan de concurrentie."

Herwers hyundai Ioniq 5 nieuws

AUTOREVIEW: JIJ WIL EEN IONIQ 5!

"Hulde voor Hyundai, dat met de IONIQ 5 een echte koppendraaier heeft getekend. Laat je niet foppen door het retro-uiterlijk van de ID.4-concurrent, onder zijn koets schuilt vernieuwende techniek waar je als elektrorijder echt wat aan hebt. Aan de juiste laadpaal kun je de IONIQ 5 in 18 minuten weer tot 80 procent batterijniveau opladen. Tel daarbij op dat de Hyundai veel ruimte biedt, heerlijk stuurt en op en top verfijnd is, en je hebt een EV die de nieuwe standaard in zijn segment zet."

TOPGEAR MAGAZINE: DE EERSTE HYUNDAI DIE JE WILT

"Dit is de eerste Hyundai die je niet alleen nodig hebt, maar ook wilt."