Hyundai KONA Mild-Hybrid

KONA

Rijklaar vanaf
€30.995
Private lease p.m. vanaf
€519
Hyundai KONA mild-hybrid

De nieuwe Hyundai KONA

Groter, ruimer, slimmer, moderner. Dat is de nieuwe KONA. Deze compacte SUV is niet alleen breder en langer geworden, maar behoudt tevens zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. Ervaar de gloednieuwe KONA zelf en plan een proefrit.  De KONA ziet er niet alleen prachtig uit, hij rijdt ook nog eens voortreffelijk. Goed weggedrag, prettig wendbaar, oneffenheden worden ondanks de relatief korte wielbasis keurig verwerkt en u ervaart een prettige zithoogte.

Vinkje
Onderscheidend & Stijlvol
Vinkje
Slimme technologie
Vinkje
5 jaar garantie
Hyundai KONA EV Herwers Hyundai

Met zijn indrukwekkende, ultramoderne slimme technologie zet de KONA Mild-Hybrid nieuwe normen in de klasse van de compacte SUV's. Geniet van de nieuwste connectiviteit en slimme gebruiksfeatures, ondersteund door geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen. Het is ook de eerste Hyundai met de nieuwe Connected Car Navigation Cockpit met next level ‘Over-The-Air’ (OTA) software-updates.

Uitvoeringen nieuwe KONA

Image
KONA Mild-Hybrid i-motion

i-Motion

Voorzien van o.a.
  • In-Cabin Driver Camera
  • Verlichting vóórzijde, volledig LED
  • Noodremassistent (FCA) met voetganger- en fietsherkenning
  • Parkeersensoren vóór & achter
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
  • 12,3-inch Multimediascherm met navigatie
Toon meer Toon minder
Image
KONA Mild-Hybrid Comfort

Comfort

Extra uitrusting t.o.v. i-Motion
  • Stoel passagier, handmatig in hoogte verstelbaar
  • Stuurwiel, leder
  • Airconditioning, volautomatisch met 2 zones
  • Regensensor
Toon meer Toon minder

Ontdek ook: hybride & elektrisch

Image
Hyundai KONA Electric

KONA Electric

Rijklaar vanaf
€34.045
Private lease p.m. vanaf
€525
Image
Hyundai KONA Herwers

KONA Hybrid

Rijklaar vanaf
€33.995
Private lease p.m. vanaf
€535

Contact met ons opnemen

KONA
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vanafprijs is inclusief eventueel actievoordeel. 

 

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

 

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2022