Hyundai KONA Electric beste elektrische auto volgens Autovisie

Hyundai KONA Electric beste elektrische auto volgens Autovisie

Tegenwoordig zijn er steeds meer elektrische auto’s te verkrijgen. Voor de koper is het daardoor lastig te bepalen welke elektrische auto nou het beste is. Autovisie zette de Hyundai KONA Electric tegenover de Opel Ampera-e. Het resultaat: de KONA Electric is de best verkrijgbare elektrische auto onder de €50.000,-. En Herwers Hyundai heeft hem in huis.

 De KONA Electric is op meerdere vlakken voordeliger dan de Opel. Zo is hij ruim €5000,- goedkoper, terwijl hij over meer functies beschikt dan de Opel. Het ingebouwde navigatiesysteem beschikt over een laadpaalvinder en hulpjes om de actieradius in te schatten. Een vergelijking met de Opel liep volgens Autovisie al snel mank, omdat deze niet over een dergelijk navigatiesysteem beschikt.

En dat is nog niet alles, want de KONA Electric blijft doortrekken tot 167 km/u waar de Opel het bij 150 km/u al zwaar krijgt. Daar komt bij dat de KONA Electric een stukje stiller is. Door alles bij elkaar op te tellen, kon Autovisie niet anders concluderen dat de Hyundai KONA de beste elektrische auto is.

Vragen over de KONA Electric of een proefrit maken? Kom langs in onze Hyundai vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem of Zutphen of vul online het proefritformulier in.


Terug naar overzicht