Hyundai sluit zich aan bij IONITY

Hyundai sluit zich aan bij IONITY

Zo wordt elektrisch rijden in Europa nog aantrekkelijker

Met een elektrische auto naar het buitenland was jaren geleden nog best spannend. Nu de laadpalen overal in Europa als paddenstoelen uit de grond schieten verdwijnt het fenomeen ‘actieradiusangst’ snel naar de achtergrond. En het wordt nóg beter, want Hyundai heeft zich aangesloten bij IONITY en dat maakt het opladen van uw elektrische KONA Electric of IONIQ Electric langs Europese snelwegen nog eenvoudiger.

ONTDEK DE KONA ELECTRIC ONTDEK DE IONIQ ELECTRIC

Europees netwerk van snellaadstations

IONITY is een snellaadaanbieder en heeft een groot Europees netwerk van snellaadstations voor elektrische auto’s. Met zijn deelname aan IONITY zorgt Hyundai ervoor dat de laadinfrastructuur langs de Europese snelwegen nog verder wordt uitgebreid. Handig als u bijvoorbeeld met uw elektrische Hyundai op vakantie gaat naar het buitenland en grote afstanden moet afleggen.

Het laadnetwerk van IONITY hanteert de Europese laadstandaard CCS (Combined Charging System). Omdat het netwerk gebruikmaakt van 100 procent hernieuwbare energiebronnen, kunt u als bestuurder van een elektrische auto niet alleen volledig emissievrij, maar ook CO2-neutraal reizen. En dat is een belangrijke stap om van elektrische mobiliteit een succes te maken in Europa.

Toplaadvermogen van 350 kW

Een laadstation van IONITY bestaat uit gemiddeld vier moderne laadpunten met elk een toplaadvermogen van 350 kW. Zo profiteren bestuurders van huidige en toekomstige generaties elektrische auto’s tijdens hun reis van maximale laadsnelheden.


Terug naar overzicht