HYUNDAI WINTERINSPECTIE

HYUNDAI WINTERINSPECTIE

HYUNDAI WINTERINSPECTIE

Kom je ook?
Je auto kijkt er elk jaar weer naar uit: de gratis Hyundai Winterinspectie. Dan wordt ‘ie heerlijk in de winterwatten gelegd en geïnspecteerd. Zo weet jouw Hyundai zeker dat hij jou en je mede-inzittenden veilig kan vervoeren.
Ben jij Hyundai-rijder? Laat deze kans dan niet voorbij gaan en kom langs op vrijdag 10 en zaterdag 11 november.

Kan ik zomaar binnenwaaien?
Jazeker. Een afspraak maken is niet nodig. Ons team staat voor je klaar om je auto op een aantal belangrijke wintergevoelige punten te controleren, terwijl jij geniet van een dampende kom erwtensoep of andere winterse versnaperingen. Na de inspectie verneem je of je Hyundai klaar is voor de winter en ontvang je bovendien het cadeau van dit jaar: het Hyundai Memoryspel. Leuk om te spelen tijdens de lange winteravonden.

€ 2,50 voor het goede doel
De winterinspectie GRATIS, maar wij vragen je om (minimaal) € 2,50 te doneren aan een Goed Doel. Dit jaar is dat de Vereniging Ziekte van Hirschsprung.
Ieder jaar worden er in Nederland 40 kinderen geboren met deze zeldzame chronische darmziekte. Het pasgeboren kind kan ernstig verstopt raken en door te late herkenning kunnen levensgevaarlijke complicaties ontstaan. Met jouw donatie wil de Vereniging Ziekte van Hirschsprung meer bekendheid bewerkstelligen bij professionals, kinderartsen, verloskundigen en kraamverzorgenden, zodat deze kinderen met Hirschsprung onnodig lijden wordt bespaard.


Terug naar overzicht