Triotest ANWB: KONA Electric verslaat Volkswagen ID.3 en Peugeot e-2008

Triotest ANWB: KONA Electric verslaat Volkswagen ID.3 en Peugeot e-2008

Nieuw is niet automatisch beter. Dat ondervinden de ‘kakelverse’ Volkswagen ID.3 en Peugeot e-2008 in een rechtstreeks ‘elektrisch’ duel met de Hyundai KONA Electric die alweer eventjes rondrijdt en zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Zijn combinatie van een scherpe prijs, riante actieradius, handige bediening en rijke uitrusting maakt hem de winnaar van de Triotest van de ANWB. Met afstand! Bekijk hieronder de video:

‘Zó veel batterij voor dát bedrag: dat is echt ongekend!’🏆

Keuze uit twee batterijpakketten

De KONA Electric is er met keuze uit twee verschillende batterijpakketten: 64 kWh voor automobilisten die de voorkeur geven aan een héél groot rijbereik – tot maar liefst 484 km volgens WLTP – en 39 kWh voor automobilisten die prima uit de voeten kunnen met een range tot 305 km (volgens WLTP).

Proefrit aan huis

De KONA Electric heeft alles wat u zoekt in een elektrische auto: een grote actieradius, een rijk uitgerust infotainmentsysteem en een handige app waarmee u bepaalde functies van de auto op afstand kunt bedienen. Benieuwd hoe het is om elektrisch te rijden? Wij verzorgen een proefrit aan huis!


Terug naar overzicht