Nu te bestellen: de sportieve Hyundai i20 N Line

Body

Hyundai opent de orderboeken van de i20 N Line.

Herwers Hyundai i20 Nline

De i20 N line is geïnspireerd op het high-performance N-label, waarmee Hyundai de connectie met autosport benadrukt. Daarmee is deze versie van de i20 extra sportief.

Eerder waren van de i10, i30 en nieuwe Tucson ook al zeer populaire N Line-versies leverbaar. Met de i20 N Line combineert Hyundai de uitgebreide connectiviteits- en veiligheidstechnologie van de geheel nieuwe i20 met de sportiviteit en extra uitrusting van het high performance N-label. De auto onderscheidt zich met extra sportieve looks van de reguliere i20-range: de speciale voorbumper wordt benadrukt met een grijze karakterlijn en heeft een opvallend N Line-embleem, en het grillepatroon is geïnspireerd op de stijl van een geblokte finishvlag. Aan de achterzijde zorgen een nieuwe achterbumper, dubbele uitlaat en driehoekvormig mistachterlicht voor meer sportiviteit. Ook opvallend: de 17-inch lichtmetalen velgen met tweekleurige afwerking.

Herwers Hyundai i20 Nline

Sportiviteit alom

Als je binnenin de auto zit, waan je je bijna in een raceauto. De stoelen zijn vervangen door N Line sportstoelen met rode stiksels en N Line-logo’s, er is een speciaal N‑stuurwiel, er zijn aluminiumlook voetpedalen en er is een met leder afgewerkte N‑versnellingspookknop met rode inzetstukken. U vindt door het hele interieur trouwens rode details en accenten, onder meer op de luchtroosters. Ook zodra u uw voet op het gaspedaal zet, is het sportiviteit alom: naast de standaarduitrusting met een handgeschakelde 1.0 T-GDi-motor met 74 kW (100 pk) en mild hybrid-technologie, komt er een sportieve automaat met een 1.0 T-GDi-motor met 88 kW (120 pk) en een topsnelheid van maar liefst 190 km/u.

Herwers Hyundai i20 Nline

Nu te bestellen

De Hyundai i20 N Line is standaard al zeer rijk uitgerust, met – naast het N Line-exterieur en rode N Line-accenten in het interieur – onder andere een Bose Premium-audiosysteem met 7 luidsprekers en een subwoofer, privacy glas en stuurwielverwarming. De auto is verkrijgbaar in de exterieurkleuren Phantom Black, Aurora Grey, Brass en Polar White. Kies je voor laatstgenoemde, dan kan je dat combineren met een stijlvol Phantom Black-kleurig dak. U bestelt de nieuwe Hyundai i20 N Line vanaf nu vanaf € 24.435 inclusief BTW, BPM en kosten rijklaar maken.

 

 

* Prijzen kunnen afwijken na moment van schrijven.

Bron: Hyundai Nederland