Wereldpremière IONIQ

Wereldpremière IONIQ

Op 23 februari is de nieuwe Hyundai IONIQ 5 aan de wereld gepresenteerd. Wist u dat u deze elektrische auto al kunt reserveren?

U kunt de wereldpremière via onderstaande video van Hyundai Nederland terugkijken.

Teaserbeelden IONIQ 5

Dé revolutie op het gebied van elektrisch rijden is misschien wel de IONIQ 5. Het is het allereerste model van het nieuwe line-up-merk van Hyundai, IONIQ, dat zich exclusief richt op puur elektrische auto’s.

De IONIQ 5 wordt gebouwd op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Hyundai heeft dit platform exclusief voor de volgende generatie elektrische auto’s ontwikkeld en betreedt daarmee een geheel nieuw tijdperk van schone mobiliteit.

Onderscheidend design en duurzame elementen

De IONIQ 5 is niet zomaar een elektrische auto. Zijn experimentele, onderscheidende design en duurzame elementen zorgen voor een unieke ervaring die specifiek is voor puur elektrisch aangedreven auto’s. Zo is de voorzijde van de IONIQ 5 voorzien van een matrix van op pixels geïnspireerde verlichting, als verwijzing naar de digitale technologie in de auto.

In de aerodynamisch gevormde velgen komt het Parametric Pixel-design ook terug. Ze meten 20 inch in diameter en zijn daarmee de grootste velgen ooit onder een elektrische Hyundai. De IONIQ 5 is ook het eerste model van Hyundai dat voorzien is van een schelpvormige motorkap, die doorloopt over de volledige breedte van de neus en daarmee zorgt voor een strakke en hightech look.

Registreer interesse


Terug naar overzicht