Zakenautotestdag: IONIQ 5

Body

Tijdens de testdag van Rivierenland Business worden meerdere auto's onder een groep diverse deelnemers getest.

IONIQ 5 test - Herwers Hyundai

De testrit vond plaats tussen verschillende hotels en restaurants, waartussen mooie routes werden gekozen om de betreffende auto's goed uit te proberen.  Bastiaan Walinga (Herwers Tiel), mocht hiervoor als afgevaardigde de IONIQ 5 aanleveren. 

Test IONIQ 5 Herwers Hyundai

”Strak design, goede uitstraling, zowel van buiten als het interieur. Lekkere stoelen, strak interieur, ruimtelijk, leuk, luxe en stijlvol.  Voldoende ruimte, de stoelen zitten fantastisch. Perfecte wegligging. Alles werkt gewoon heel goed, gewoon een fantastische wagen. Supercomfortabele auto, toekomstbestendig en helemaal van nu.”

 “Ik vind de Hyundai een beetje hoekig, maar wel stijlvol, met een moderne look. Afwerking en kwaliteit zijn premium, Hyundai gebruikt chique materialen. Het interieur is ruimtelijk en overzichtelijk, een fijn zitcomfort en veel bagageruimte. Hij stuurt strak en is snel.”

“De afwerking is uitstekend en de instapfunctie is helemaal top. Dat geldt trouwens ook voor de dodehoekcamera. Mooi afgewerkt dashboard, het interieur straalt luxe uit. De motor en versnellingsbak leveren prettig rijcomfort. Kortom een fijne auto, die veel waar geeft voor zijn geld.”

Image
Ioniq 5 side

IONIQ 5

Rijklaar vanaf
€45.300,-
Private lease p.m. vanaf
€579,-

Bron: Quotes & foto's: Rivierenland Business nr 2 2022