Zo ziet de KONA N eruit

Zo ziet de KONA N eruit

Hyundai laat ons zien hoe de KONA N eruit ziet. We zien duidelijk de contouren van een zeer sportieve SUV! Een auto met een wow-factor.

Grote, sportieve luchtinlaten

Het brede, lage postuur valt als eerste op als we de beelden zien van deze KONA N. Aan de voorzijde springen de grote, sportieve luchtinlaten in het oog. De nieuwe lichtsignatuur geeft Hyundai’s nieuwste high-performance model een agressieve, krachtige uitstraling.

De brede grille aan de onderzijde van het front loopt helemaal door tot aan de zijkant van de auto en accentueert de aerodynamica en snelheid van de auto. Een N-logo op de bovenste grille maakt de sportieve look compleet.

Exclusieve lichtmetalen velgen

De KONA N is verder uitgerust met tal van karakteristieke designelementen die alleen zijn voorbehouden aan N-modellen van Hyundai, zoals exclusieve lichtmetalen velgen en rode accenten in onder meer de dorpels.

De KONA N is de jongste telg van het sportieve N-gamma van Hyundai en meteen ook de eerste high-performance SUV met het N-label. Het is nog niet bekend of deze versie ook in Nederland gevoerd gaat worden.


Terug naar overzicht