Herwers Hyundai santa fe

SANTA FE Hybrid

Rijklaar vanaf
€49.095
Private lease p.m. vanaf
€739
Herwers Hyundai Santa Fe

Met een dynamische nieuwe hybride-aandrijflijn en een nieuw ontwerp 'from scratch' biedt de nieuwe Hyundai SANTA FE nu meer ruimte en stijl, terwijl je nog verder komt op een liter benzine. De SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp en is voorzien van de laatste slimme technologie.

Vinkje
Hybride kracht
Vinkje
luxe comfort
Vinkje
5 jaar garantie
Herwers Hyundai Santa Fe

Hybride kracht.

De nieuwe Hyundai SANTA FE Hybrid tilt brandstofefficiëntie naar een hoger niveau met een dynamische combinatie van een krachtige turbobenzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij.

Geavanceerde nieuwe look.

De Hyundai SANTA FE Hybrid combineert stoere looks met een dynamische, verfijnde uitstraling. Nieuwe designelementen zorgen voor een uniek statement in de SUV-klasse.

De nieuwste veiligheids- en rijhulpsystemen.

Uiteraard is de Hyundai SANTA FE voorzien van de allernieuwste features op het gebied van veiligheid en rijhulpsystemen.

Herwers Hyundai Santa Fe video
Image
Herwers Hyundai Santa Fe

i-Motion

Voorzien van o.a.
  • Verlichting voorzijde, volledig LED
  • Cruise control met Stop & Go functie
  • 8-inch multimediascherm
  • Centrale deurvergrendeling met keyless entry en startknop
Toon meer Toon minder
Image
Herwers Hyundai Santa Fe

Comfort

Extra uitrusting t.o.v. i-Motion
  • Stoelbekleding, leer
  • Blind-spot Collision-avoidance assist
  • Autonome rijbaanassistentie
  • Regensensor
Toon meer Toon minder
SANTA FE Hybrid
Aanhef
Km

Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: de vermelde verkoopprijs is een niet-vaste prijs. Het is mogelijk dat de prijs door de fabrikant en/of de importeur wordt aangepast, bijvoorbeeld omdat de productiekosten van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht de prijs van het voertuig worden verhoogd, dan zullen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. U heeft als particuliere consument vanaf dat moment tien dagen de tijd om alsnog kosteloos van de koop af te zien.

Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren of niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hyundai Motor Nederland B.V. 2022