Verzekeringen Hyundai

Herwers Hyundai autoverzekering

De Herwers Hyundai Autoverzekering is helemaal op maat gemaakt voor u als Hyundai-rijder. Wat dat betekent? Uitstekende voorwaarden bij een aantrekkelijke premie bijvoorbeeld, en een unieke nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling. Met de verschillende soorten dekkingen is er altijd wel een dekking die bij u past!

Krijgt u onverhoopt te maken met schade? Dan wordt u snel en vakkundig geholpen door uw eigen Herwers Hyundai-vestiging, die ervoor zorgt dat uw auto volgens de specificaties van Hyundai wordt hersteld. Hierbij worden uitsluitend originele Hyundai-onderdelen gebruikt, zodat u daarna met een gerust hart verder rijdt.

Herwers is aangesloten bij BOVAG
In de BOVAG autoverzekering zit onder andere de aanschafwaarderegeling en altijd nul euro eigen risico. Aan deze  autoverzekering zitten onwijs veel voordelen. Naast een mooie prijs biedt de BOVAG 24/7 bereikbaarheid. Zo handelt de BOVAG uw schadedossier graag zo snel mogelijk voor u af.

Hyundai verzekering

De voordelen

  • Tot 5 jaar nieuwwaarderegeling bij nieuwe auto's 
  • Tot 5 jaar occasionwaarderegeling occasions
  • € 10.000 gekocht? € 10.000 verzekerd!*
  • Reparatie met originele onderdelen
  • Dagelijks opzegbaar 
  • Tot 30 dagen vervangend vervoer tijdens herstel
  • Herstel conform fabrieksinstructies met behoud van fabrieksgarantie
  • Herstel bij uw eigen Herwers-vestiging 

Speciaal voor berijders van een volledig elektrische Hyundai heeft Hyundai de Hyundai Electric Autoverzekering. Daarmee kunt u uw elektrische Hyundai helemaal verzekeren zoals u dat wenst, met uitstekende voorwaarden en tegen een scherpe premie. Kunt u door schade onverhoopt niet verder, dan garanderen wij tijdens de reparatie van de auto een elektrische auto als vervangend vervoer.

Onbezorgd rijden

Gemakkelijk afsluiten

Met de Herwers Nissan Autoverzekering heeft u een ruime keuze uit dekkingen. Hierdoor kiest u voor de verzekering die het best past bij uw wensen en uw budget. En wat zo handig is? Deze autoverzekering kunt u gemakkelijk en snel via uw Herwers verkoopadviseur afsluiten.

Neem gerust even contact met ons op als u meer informatie wenst of een verzekering wilt afsluiten.

*Voorwaarden van toepassing. Bekijk hier de voorwaarden via www.bovagautoverzekering.nl/polisvoorwaarden-auto of vraag één van onze verkoopadviseurs voor meer informatie. De  '€ 10.000 gekocht? € 10.000 verzekerd!' regeling, is van toepassing op auto's onder de 5 jaar oud.  

Vrijblijvende offerte aanvragen

Aanhef
Verzekeringen Hyundai