Maatregelen bij Herwers

We willen u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die Herwers heeft getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Uiteraard ontvangen we u op de vertrouwde manier, maar daarbij volgen wij de adviezen en landelijke richtlijnen op, afgegeven door het kabinet en het RIVM.

Een bezoek aan een van onze vestigingen

Wij vinden de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers belangrijk, daarom vragen wij iedereen die ons bezoekt de hygiënerichtlijnen van het RIVM op te volgen:

  • Was uw handen regelmatig en grondig met zeep; daarvoor staan er in ons pand overal zeep- en alcoholdispensers.
  • Op al onze vestigingen vindt u papieren tissues. Gebruik er één per keer en gooi deze weg in de afsluitbare vuilnisbak.
  • Voorkom direct contact.
  • Houd minimaal anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Betaal zo veel mogelijk met uw betaalkaart. Wanneer u graag cash wilt betalen, vragen we u dit op de balie te leggen en niet direct via de handen over te dragen.
  • Hoest of nies in de binnenkant van uw elleboog.

Mochten onze medewerkers (lichte) klachten hebben, dan blijven ze uiteraard thuis. We vragen u deze verantwoordelijkheid ook te nemen als het een bezoek aan een van onze vestigingen betreft.

Geplande werkplaatsafspraken

Onze werkplaatsen zijn ook volgens reguliere tijden geopend en de gemaakte afspraken wat betreft het onderhoud/APK aan uw voertuig gaan door. We zijn extra zorgvuldig aan de balie bij het in ontvangst nemen van uw voertuig. De balie tussen u en onze medewerkers zorgt al voor de juiste afstand en wordt bij elk bezoek schoongemaakt. Bij het ophalen van uw auto verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van het pinapparaat. Deze wordt voor gebruik schoongemaakt.

Wacht u op de werkzaamheden in onze showroom aan de koffietafel? Vanzelfsprekend ontvangen we u graag met een kop koffie of thee. We werken deze dagen alleen met wegwerpbekers en verzoeken u vriendelijk deze zelf weg te gooien na gebruik.

Indien nodig kunnen wij u nog verder ontzorgen door onze haal- en brengservice.

Verkoop van auto’s

De verkoop van auto’s gaat gewoon door. Online vindt u onze complete actuele voorraad, zowel nieuwe auto’s als interessante occasions. U bent van harte welkom om onze voorraad in de showroom te komen bekijken. Maak voor een bezoek aan onze showroom of proefrit bij voorkeur een afspraak met een van onze medewerksters. Vanzelfsprekend volgen wij ook tijdens uw afspraak de hygiënerichtlijnen van het RIVM.

We vertrouwen erop dat de getroffen maatregelen door de regering ons helpen in het bestrijden en inperken van deze uitbraak. We verwelkomen u graag op een van onze vestigingen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden uw vragen graag.