Electric en More Deal

Ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV een gratis laadpunt inclusief montage én een pre-paid laadpas met € 250,- laadtegoed. Zo heb je de perfecte start om te kunnen laden.

Ontdek hier de voordelen:

 1. Gratis Home Advanced-laadpunt:
  Met het Home Advanced-laadpunt van NewMotion laad je de hoogst mogelijke laadsnelheid op een thuislocatie. Het laadpunt biedt tevens de mogelijkheid tot gastgebruik en draadloze verbinding.
 2. Gratis installatie van het laadpunt:
  Een zorgeloze installatie van het laadpunt inclusief 6 meter graafwerk door gespecialiseerde monteurs, zodat je hier niet voor hoeft te doen.
 3. Pre-paid laadpas met € 250,- laadtegoed:
  Je ontvangt een pre-paid laadpas met € 250,- laadtegoed van NewMotion waarmee je jouw Mitsubishi kunt opladen bij alle publieke laadpalen (m.u.v. snellaadpunten) in Nederland.
 4. Smart Charging Services (5 jaar):
  Met Smart Charging Services krijg je realtime inzicht in laadgerelateerde gegevens, waaronder kWh-gebruik, kosten en CO2-besparing. Het laadpunt biedt de mogelijkheid tot gastgebruik en automatische vergoeding van de verbruikte energie. Bovendien staat de helpdesk van NewMotion 24/7 voor je klaar.
 5. Dynamic Power Management:
  Indien nodig zorgt het laadpunt van NewMotion met Dynamic Power Management voor een optimale verdeling van de beschikbare stroomcapaciteit. Zo kun je veilig laden en wordt de elektriciteitsaansluiting in huis nooit overbelast.


Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

 • Sectie-einde

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Bekijk onze actiemodellen

*De actieperiode loopt van 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2020 met een maximum van 200 promoties (op=op). Herwers is te allen tijde voorbehouden de actievoorwaarden zonder opgaaf van redenen te wijzigen of de actielooptijd aan te passen. De actie geldt voor particuliere of kleinzakelijke aanschaf met of zonder financiering van een nieuwe Outlander PHEV MY2020 met uiterlijke registratiedatum 31 maart 2020. Niet geldig bij (private) lease contracten. In de Electric & More deal is het Home Advanced wandmodel inbegrepen in de kleur wit met installatie, inclusief graafwerk tot 6 meter. Afhankelijk van de situatie kunnen extra kosten voor installatie in rekening worden gebracht. Ook wanneer er gekozen wordt voor een paalmodel of een andere kleur, zullen kosten in rekening gebracht worden. Met de laadpas kun je gebruik maken van alle publieke laadpalen tot het bedrag van € 250 inclusief btw is bereikt. Laden in het buitenland en snelladen zijn uitgesloten van het laadtegoed. Deze actie is niet inwisselbaar voor contanten Indien je geen gebruik wilt maken van de actie, wordt er een korting van € 1.500 incl. btw aangeboden op de aanschafprijs van een nieuwe Outlander PHEV MY2020.