Banden

Banden voor uw Mitsubishi

Banden zijn er in alle soorten en maten. Maar let op: ook al ziet u geen verschil, niet iedere band is hetzelfde en geschikt voor uw auto. Herwers Mitsubishi kent uw auto en het gebruik.

Welke keuze maakt u?

Dat het in de winter veiliger is om met winterbanden te rijden, is alom bekend. Maar welke keuze past bij u? U heeft de keuze uit losse banden of banden op velgen. In aanschaf lijkt de eerste optie goedkoper, maar het omzetten van velg plus band vergt minder tijd en is dus goedkoper. De totale kosten voor banden op velgen zijn uiteindelijk lager.

Veiligheid voor iedereen

Een tweede auto wordt wel eens vergeten. Hij is er toch alleen voor de korte ritjes naar de supermarkt of voor het wegbrengen van de kinderen naar school of de sportclub. Dat is vaak waar, maar opgeteld wordt er met de tweede auto jaarlijks toch een behoorlijke afstand afgelegd. Heeft u hiervoor de vierseizoenenband al in overweging genomen? Voor alle Mitsubishi-modellen is dit een goede keuze: veilig en u bespaart het tweemaal per jaar omwisselen en de kosten voor opslag.

Wij hebben de ruimte

Heeft u zelf geen ruimte om banden op te slaan, dan is het mogelijk om uw zomer- of winterbanden bij ons op te slaan. U heeft er dan geen omkijken meer naar, bovendien controleren wij voor u de conditie en het profiel van de banden.

De band met Herwers Mitsubishi

Herwers Mitsubishi is het beste adres voor vervanging van uw banden. Wij helpen u de juiste bandenkeuze te maken, waarbij wij rekening houden met uw auto, uw wensen en uw portemonnee. Welke band u ook zoekt, Herwers Mitsubishi geeft u vooraf een ‘all inclusive’ prijsopgave, dus zonder achteraf bijkomende kosten. Dit voorkomt vervelende financiële verrassingen en discussies.

Waarom winterbanden?  Om slip te veranderen naar grip!