Distributieriem

Mitsubishi distributieriem

Als de distributieriem in uw Mitsubishi breekt kan er ernstige motorschade oplopen. De kleppen komen dan dicht bij de zuiger of de zuigers raken elkaar. Om verdere schade te voorkomen dient de distributieriem tijdig te worden vervangen. Het vervangen van een distributieriem is een nauwkeurige klus en zit vaak op een moeilijk bereikbare plek. Bij Herwers hebben wij de beste monteurs die ervaring hebben met Mitsubishi en goed zijn opgeleid zijn. Onze specialisten zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Wanneer moet u uw distributieriem laten vervangen?

Er zijn verschillende redenen voor het slijten van een distributieriem. Allereerst speelt het aantal gereden kilometers mee, maar ook ouderdom en uitdroging. Wij bij Herwers adviseren u uw riem op tijd te laten vervangen. We vinden kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Overleg met uw serviceadviseur over uw interval, zodat er samen gekeken kan worden voor passend onderhoud.

Het is van belang om de distributieriem tijdig te laten vervangen, zo kan deze niet meer breken door slijtage. Mocht u te laat zijn om de distributieriem te vervangen, dan kan de reparatie hoog in de kosten lopen. Wij bij Herwers Mitsubishi adviseren daarom ook om niet al te lang te wachten om een afspraak te maken.

Vraag onze serviceadviseurs naar een scherpe offerte voor het vervangen van uw distributieriem!