Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe Outlander PHEV

Bekijk acties
Private Lease

Private Lease

Kies nu voor de Outlander PHEV met private lease

Meer informatie
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe Outlander PHEV's

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte Outlander PHEV in goede staat?

Bekijk occasions

Mitsubishi Outlander

Neem plaats in een oase van comfort en verfijning dankzij de ruim bemeten beenruimte, luxueuze uitrusting en serene rust in het interieur. De voorstoelen bieden optimale steun bij het rijden van bochten en alle stoelen zijn perfect afgewerkt met hoogwaardige materialen. Met de in ongelijke delen neerklapbare achterbank kunt u het interieur flexibel aanpassen aan uw wensen.

Bekijk voorraad

Onderhoud

Het innovatieve plug-in hybride-EV-aandrijfstysteem van de Outlander PHEV-2019 combineert het beste van twee werelden. Opvallend krachtige prestaties, maximaal comfort en rijplezier en tegelijk een minimaal energieverbruik.
De oplaadtijd via een normaal stopcontact bedraagt ongeveer 5 uur. Met de zogeheten Mennekes-kabel, geschikt voor oplaadpunten tot 16 ampère, is dit 4 uur. Daarnaast beschikt de Outlander PHEV-2019 over een snellaadaansluiting (Quick Charger), waarmee het accupakket bij een snellaadstation in circa 25 minuten tot 80 procent kan worden opgeladen. Optimaal blijven rijden? Vergeet het onderhoud van de auto niet!

Werkplaatsafspraak

PHEV

Nu voor €35.990,-

Onze voorraad Mitsubishi Outlander

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Outlander staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
9.1
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

438 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Mitsubishi OUTLANDER PHEV