Acties

Acties

Tot €1.250,- Ready or Not voordeel

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe Space Stars

Bekijk voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte Space Star in goede staat?

Bekijk occasions

Mitsubishi Space Star

Rijden met de Space Star is puur rijplezier want hij levert pittige prestaties bij een laag brandstofverbruik. Of het nu is voor woon-werkverkeer, shoppen in de stad of ontspannen toeren over landweggetjes, u geniet van zijn sportieve prestaties en stabiele wegligging. De Space Star reageert direct en soepel op gas geven, remmen en sturen, waardoor u even moeiteloos over bochtige wegen rijdt, als parkeert in een krappe ruimte.

Bekijk actie

Onderhoud

De Space Star is uitgerust met een uitgebreid pakket actieve- en passieve-veiligheidsvoorzieningen om alle inzittenden optimaal te beschermen. ASC en ABS + EBD helpen u de auto onder controle te houden, terwijl airbags bij een botsing verwonding van de inzittenden helpen voorkomen of tot een minimum beperken. Het onderhouden van deze veiligheidsvoorzieningen en andere onderdelen is erg belangrijk. Kom langs met uw Space Star.

Werkplaatsafspraak

Zonder zorgen rijden

Nu voor €12.490,-

Onze voorraad Mitsubishi Space Star

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Space Star staan?

Voel u thuis bij Herwers...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Onze medewerkers
9
Wij zijn trots op onze klantwaardering.

444 beoordelingen

Bekijk alle reviews

Downloads
Mitsubishi Space Star